Home » Recensies: Boeken » Review: The One

Review: The One

Auteur: 18635016Kiera Cass
Titel: The One
Serie: The selection #3
Genre: Young adult
Taal: Engels
Jaar: 2014
Uitgeverij: HarperTeen
ISBN: 9780062059994
Aantal pagina’s: 323
Gelezen: december 2015
♥♥♥♥

Omslagtekst:
The time has come for one winner to be crowned.

When she was chosen to compete in the Selection, America never dreamed she would find herself anywhere close to the crown—or to Prince Maxon’s heart. But as the end of the competition approaches, and the threats outside the palace walls grow more vicious, America realizes just how much she stands to lose—and how hard she’ll have to fight for the future she wants.

Review
Ik word zo blij van deze boeken. Okay, van deze ietsje minder, want het einde was nogal… Degenen die het al gelezen hebben, weten wel wat ik bedoel, ik wil geen spoilers geven.

Maar echt, deze serie is zo leuk! Ook dit deel las weer heerlijk vlot. Het is zo luchtig en gemakkelijk te lezen, je kunt gewoon je hersenen even uitzetten en jezelf afsluiten voor de rest van de wereld, en helemaal opgaan in deze serie.

Dit boek was spannender dan de andere twee boeken. Ik moest op een gegeven moment het einde lezen voor ik verder kon, ik MOEST weten hoe het af liep. Dat doe ik anders nooit, maar ik kon niet anders.

In mijn recensie boekje heb ik als afsluiter geschreven ‘Is dit nu het einde van de serie? Wat over het regeren? Wat over het helpen van de castes? Ik wil meer!’
Ik weet dat ik best wel verdrietig was toen ik de serie uit had, omdat ik dacht dat dit het laatste deel was (het was toch ook een trilogie?). Ik had nog zoveel vragen die onbeantwoord waren gebleven, ik was nog helemaal niet klaar met deze serie. Inmiddels weet ik dat er nog meer boeken zijn, dus nu ben ik weer blij 🙂

Verder als minpuntje heb ik wederom de titels van de serie. Ik vind ze niet slim gekozen, ze geven te veel weg.

Maar alsnog, ik hou echt van deze serie. Ik kan niet wachten tot ik de andere boeken in mijn bezit heb!

Zie ook: The siren

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s