Home » Recensies: Boeken » Review: The Elite

Review: The Elite

The Elite (The Selection, #2) Auteur: Kiera Cass
Titel: The Elite
Serie: The Selection #2
Genre: Young adult
Taal: Engels
Jaar: 2013
Uitgeverij: Harperteen
ISBN: 9780062059963
Aantal pagina’s: 336
Gelezen: december 2015
♥♥♥♥

Omslagtekst:
The Selection began with thirty-five girls.
Now with the group narrowed down to the six Elite, the competition to win Prince Maxon’s heart is fiercer than ever—and America is still struggling to decide where her heart truly lies. Is it with Maxon, who could make her life a fairy tale? Or with her first love, Aspen?

America is desperate for more time. But the rest of the Elite know exactly what they want—and America’s chance to choose is about to slip away.


Review:
Had ik al gezegd dat ik van deze serie hou? De boeken zijn cliché en typisch Young Adult, maar ze lezen zo heerlijk weg. Als je nog niet aan deze serie begonnen bent, doe het dan. Ga in de zon zitten en begin met The Selection en je hebt hem in een middagje uit. Het is echt heerlijk weer voor deze luchtige serie.

Dit boek is net zo goed als het eerste deel. Je leeft mee met alles wat America mee maakt en je hoopt echt dat alles uiteindelijk goed komt.

Wat ik goed vond aan dit deel, is dat het een stuk minder voorspelbaar is. In deel één was het vaak aan te wijzen wat er zou gebeuren, maar in deel twee was dit al een stuk minder.

Deze serie is heerlijk als je een makkelijk iets zoekt om te lezen. Een boek waarbij je je verstand op nul kan zetten en heerlijk kan wegdromen met een verhaal over prinsen en prinsessen.

Ik heb eigenlijk niet veel negatiefs te zeggen over dit boek, behalve dan dat ik de titels enorm slecht gekozen vind. Ze passen goed bij de boeken, en ze zijn catchy, maar ze verklappen te veel. In deel één ging het erover wie er de elite zouden vormen, maar als je al weet dat deel twee The elite heet, is het niet zo moeilijk meer om te raden of de hoofdpersoon er nu wel of niet bij zit.

Dat is het enige, verder ben ik positief! (En aan het wachten op volgende delen)

Zie ook: The siren

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s