Home » Showcases » Showcase

Showcase

image

Hey! Ik realiseerde me dat het een enorme tijd geleden is dat ik een normale showcase geplaatst heb, dus bij deze heb ik jullie wat toffe boeken om te laten zien!

Gekocht

imageWhoop whoop, ik heb hem eindelijk gekocht! Ik wilde deze zo graag lezen omdat ik helemaal weg was van The selection. Bovendien is dit een sprookjesadaptatie van De kleine zeemeermin en sprookjesadaptaties zijn nu eenmaal mijn ding. Ik heb hem inmiddels ook al uit en hij was fantastisch. Recensie volgt!

imageDeze kocht ik in Praag. (Toffe reis trouwens, daar komt ook nog wel een update van!). Ik ben best wel fan van Kafka en ik had der prozes dus ook al gelezen. In een leuk Engels boekwinkeltje kwam ik een graphic novel van dit verhaal tegen en die kon ik niet laten liggen. Ik heb hem ook gelijk uitgelezen en ik vond hem heel erg goed!

Gekregen

image

Het boekenpakket dat ik kreeg van Atlas Contact voor het meedoen aan de Real Meal challenge is binnen! Ik vond afgelopen week deze twee boeken op mijn deurmat. Ik ben voornamelijk erg benieuwd naar het boek van Julian Barnes! Dankjewel Atlas Contact!

Dat was het weer! Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s