Home » Challenges » Showcase: Real Meal

Showcase: Real Meal

img_20160307_134348.jpgHoi lieve lezers! Het is weer zondag, dus tijd voor een showcase! Maar, mijn Book Buying Ban loopt nog en ik heb dus geen boeken om jullie te laten zien. Wat ik wel heb, is eten. De Real Meal challenge is in volle gang en ook deze week heb ik een aantal recepten uitgeprobeerd. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

IMG_20160318_093454Ik begon deze week gezond met dit ontbijtje met avocado, makreel, citroen en gekookte eieren als extraatje. Erg gezond dus! Ik vond dit recept op pagina 94. Echt koken was het niet, maar het is wel een ontbijtje dat voldoet aan de eisen.
Ik had zelf eigenlijk nog nooit makreel op en de enige ervaring die ik had met avocado was ook niet echt positief (Bij de Geus zijn ze er enorme fans van, iedere pauze zit er wel minstens een iemand een avocado te eten, maar meestal zijn het er meer. Ik besloot een keer het te proberen dus ik kocht er een. Toen ik thuis kwam, zag ik dat hij vanbinnen helemaal bruin was. Niet erg lekker dus).
Maar dit zag er zo lekker uit dat ik het wilde proberen. Ik ben er nog niet helemaal zeker van wat ik ervan vond. Avocado en makreel zijn niet echt mijn ding, denk ik. Mijn vriend vond het wel erg lekker.

IMG_20160314_212417Als je me vraagt wat mijn lievelingseten is, dan ben ik net Garfield. Ik hou echt enorm veel van lasagne. Ik was dan ook enorm blij toen ik een lasagne recept in het Real Meal kookboek zag staan! Mijn eigen lasagne mislukt nogal vaak. Hij smaakt enorm lekker maar de saus is altijd te dun. Ah well. Deze was in ieder geval enorm goed gelukt! Op pagina 146 lees je hoe je een echte banting lasagne maakt. Met spekjes, rode wijn, knoflook, rundergehakt. En kaassaus eroverheen. En dan nog meer kaas. Dit is een recept waar ik van hou. Nom! Deze gaan we zeker nog een keer maken!

IMG_20160320_152153

Als laatst heb ik de Vissoep met tomaat en chorizo van pagina 212 om jullie te laten zien. Denk niet dat deze vissoep goed is als lunch of als voorgerecht, want hij is enorm vullend. Het is een recept voor twee personen maar ik denk dat je er ook prima met z’n drieën van zou kunnen eten.
Erg lekker is het in ieder geval wel. Het is een soort mix tussen vissoep en tomatensoep, met chorizo, tomaatjes, bleekselderij en stukjes kabeljauw. Ik had nog nooit eerder vissoep gemaakt (of uberhaubt gegeten) maar deze viel erg in de smaak!

Goed, dat waren de lekkerste recepten die ik wilde laten zien deze week. Volgende week komen er weer nieuwe gerechtjes!

Advertentie

One thought on “Showcase: Real Meal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s