Home » Challenges » Real Meal Showcase

Real Meal Showcase

image

Hoi lezers! Vandaag geen normale showcase, want ik ben nog steeds met een book buying ban bezig. En het gaat goed, dus ik heb geen boeken om julle te laten zien.
Wat ik wel heb, is eten. De eerste week van de real meal challenge zit er bijna op en dat betekent dat ik al veel lekkere dingen gekookt heb. Nieuwsgierig ? Lees dan verder!

image

Lunch: In spekvet uit gebakken cherrytomaatjes met bocconcini, van pagina 106 uit het Real Meal kookboek. Maar dan met mozzarella. Dit was zo lekker! Ik krijg alweer honger als ik naar deze foto kijk. Ik heb nog wat tomaatjes over, dus ik denk dat ik weet wat ik morgen als lunch eet!

image

Diner: Krokante kokosvis met kerriemayonaise, pagina 214. Ook dit was heel erg lekker, zeker de kerriemayonaise. De lijkt me ook enorm goed smaken bij kip. Dat gaan we ook nog een keer proberen! De vis is pangasiusfilet gepaneerd met kokosrasp. Een interessante combinatie, maar het werkt, zeker als je er wat citroen bij doet!

image

Lunch: Boerenkool met chorizo en eieren, pagina 96. Een erg gezonde lunch dus! Voor het recept moest je er eigenlijk spiegeleieren van maken, maar dat vind ik niet zo lekker dus ik heb ze door de boerenkool geklutst.
Ik was minder weg van dit recept, ik hou toch meer van boerenkoolstamppot dan het op deze manier bereiden. De chorizo was wel heel erg lekker.

image

Diner: Saucijzen met bloemkoolpurree van pagina 154. Maar dan zonder de bloemkoolpurree want dat was stiekem toch nog best moeilijk. De saucijzen waren echt fantastisch lekker (veel lekkerder dan hoe ze er hier uitzien.) Ik denk dat dit tot nu toe mijn lievelingsrecept was. Maar de volgende keer moet ik wel even beter lezen en er tomaten in doen in plaats van tomatensap. Dat klopte niet helemaal, het was niet de bedoeling dat het een soepje werd. Maar wat was het toch een heerlijk soepje!

Dat was het voor deze week. Ik heb jullie alleen de best gelukte dingen laten zien. Ik hoop volgende week jullie nog veel meer te kunnen laten zien!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s