Home » Challenges » Showcase & Real Meal Challenge!

Showcase & Real Meal Challenge!

IMG_5746Hoi lieverds! Een dagje te laat, maar ik wilde jullie wat boeken laten zien, en dat kon vandaag pas, omdat ik vandaag pas weer in mijn kamertje ben. Ik ben nog steeds bezig met mijn book buying ban, en toch heb ik jullie wat te laten zien vandaag! Betekent dat dat ik nu al bezweken ben? Nee, dat niet. Of nouja. Ik heb wel een boek gekocht. Maar die had ik nodig voor mijn scriptie, dus dan mag het! Toch?

Maar wat leuker is, ik kreeg vandaag ook mijn boek van de Real Meal Revolutie! Een challenge waar ik vanaf vandaag aan mee ga doen. En het is leuk! Dus deze post is niet alleen een showcase, maar ook een post om jullie mijn uitdaging te laten zien!

Gekocht
IMG_6676Okay, ik mocht dus geen boeken kopen. Maar toen kwam ik dit boek tegen en dit boek geeft precies antwoorden op de vragen die ik nog zocht. Ik heb mijn inleiding van mijn scriptie inmiddels terug met commentaar (herziene versie en het eerste hoofdstuk moeten woensdag ingeleverd worden, help!), en daarin stonden een antal dingen die ik nog op moest zoeken. En die staan dus in dit boek, wit als sneeuw, zwart als inktHij was eigenlijk 30 euro, maar ik heb hem tweedehands (en toch als nieuw?) kunnen krijgen via boekwinkeltjes.nl, dus ik ben weer blij. En vanaf nu ga ik echt geen boeken meer kopen. Echt!

Geleend
Geen, dit keer

Gekregen
En nu, waar de post eigenlijk over ging: De Real Meal Revolutie! IMG_6675
Vorige week kreeg ik een e-mail van Atlas Contact, met de vraag of ik mee wilde doen aan de Real Meal Challenge. Een challenge waarbij je een maand lang volgens de principes van de Real Meal Revolutie eet en daar verslag van doet. Normaal gesproken ben ik niet zo van de diëten, maar ik vond dit wel tof klinken. Je hebt geen honger meer, geen eetbuien, je slaapt beter en bent niet moe meer. Klinkt fijn, toch?
Het principe van Real Meal is eigenlijk vrij simpel, er wordt altijd gezegd dat vet enorm slecht voor je is, maar dat is helemaal niet zo! Van vet krijg je juist energie. Wat je moet weren, zijn suikers en koolhydraten.

Dit kookboek zit vol met lekkere recepten die ik de komende maand ga uitproberen. Jullie kunnen zien dat er een heleboel konijntjes hun hoofd uit het boek steken; dat zijn plakbriefjes die ik heb geplakt bij de gerechten die ik sowieso wil uitproberen. En dat zijn er veel! Gerechten met ei, vlees, vis… Ik ben van plan morgen krokante kokosvis met kerriemayonaise te maken, met bloemkoolrijst. Maar ook de kippenbouillon met kokos klinkt erg lekker. Of de forelcarpaccio met ingelegde bleekselderij en komkommer en geitenkaas… Hmm!

Ik zal jullie op de hoogte houden en foto’s maken van de gerechten! Ik weet niet of ik alles op mijn blog ga zetten, maar het komt sowieso allemaal op instagram, dus vergeet me niet te volgen, als je dat niet al doet, volg me!
Overigens, het kookboek ligt vanaf 24 maart pas in de winkel, dus ik wil Uitgeverij Atlas Contact nog even bedanken dat ik nu al de heerlijke gerechten uit het boek kan maken, en dat ik mee mag doen met de Real Meal Challenge!

Advertentie

One thought on “Showcase & Real Meal Challenge!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s