Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi hoi! Tijd voor een showcase, want het is zondag! Whoop whoop!

Gekocht
IMG_6626Ik was afgelopen weekend in Zeist bij mijn vriend en terwijl hij aan zijn paper ging werken, ging ik lezen. Maar mijn boek (Hotel Rozenstok) was sneller uit dan verwacht, en toen had ik dus nieuw leesvoer nodig! We fietsen naar de boekhandel en daar zag ik dit boek. Hoe leuk! Allemaal toffe Engelse verhalen van Winnie the Pooh! Dit boek is inmiddels ook al uit, haha, en ik kan zeggen dat ik er erg van heb genoten!

IMG_6628Vorige week vertelde ik jullie al dat ik twee boeken via bol had besteld en dat eentje een grootletterboek bleek te zijn, en dus had teruggestuurd. Ik bestelde gelijk een nieuwe, dit keer hardcover met een normaal lettertype. The Heart Goes Last van Margaret Atwood kwam deze week binnen! 🙂 Ik heb echt genoten van haar The handmaid’s tale en ik ben dus ook erg nieuwsgierig naar deze!

Geleend
Geen!

Gekregen
Dit was stiekIMG_6627em nog een kerstcadeautje wat ik jullie nog niet had laten zien. Whoops. Het zijn alle acht originele verhalen van Perrault met de illustraties van Gustave Doré (en die zijn zó gaaf!)
Ik ben echt zo blij met dit boek 🙂

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s