Home » Showcases » Showcase Sunday (en kerstcadeautjes!)

Showcase Sunday (en kerstcadeautjes!)

IMG_5746
Hoi lieve lezers! Het is alweer even geleden dat ik een showcase heb geschreven. Daardoor heb ik jullie best veel om te laten zien. Waaronder mijn kerstcadeautjes! Weehoe! Let’s go!

Gekocht
IMG_6625
Ik heb niet heel veel boeken gekocht de afgelopen weken. Want ik had verwacht dat ik er met kerst wel veel zou krijgen. Dat was niet het geval, maar ik heb wel wat geld gekregen, dus het was niet moeilijk wat ik daarvan zou kopen! Ik bestelde twee boeken, de eerste zie je hier links. The Pinguin Lessons van Tom Michell. Het gaat over een man die over het strand ligt en daar allemaal dode pinguins ziet liggen; ze zijn besmeurd met olie. Eentje leeft er echter nog en hij neemt hem mee naar huis om hem schoon te maken. Vanaf dat moment komt hij niet meer van de pinguin af. Ik ben echt dol op pinguins en toen ik dit boek een aantal weken geleden tegen kwam, besloot ik dat ik hem moest hebben. En nu heb ik hem dan eindelijk!

Het tweede boek dat ik kocht, was van Margaret Atwood. Deze kwam tegelijk binnen met the pinguin lessons, maar toen ik het boeken opensloeg, zag ik dat het een groot letterboek was. Dat vind ik niet lekker lezen en dus heb ik hem geretourneerd, en een andere besteld. Die komt hopelijk deze week binnen.

Geleend
IMG_6624Ik heb deze week een boek geleend: The bazaar of bad dreams van Stephen King. Ik heb nog maar 1 x eerder een boek van King gelezen, namelijk Under the Dome en daar was ik echt niet weg van. Mijn zus is daarentegen die hard fan en ik besloot het nieuwste boek van haar te lezen, en hem een tweede kans te geven. Ik zag dit boek al vaker liggen in de boekhandel en de cover intrigeert me. Ik ben erg benieuwd naar het boek.

Gekregen
IMG_6623 Er komt weer een perfecte dag voor literatuur aan! 30 januari bloggen we over Hotel Rozenstok van Christophe Vekeman, een auteur die ik nog niet eerder tegen kwam. Hijzelf is de hoofdpersoon in dit verhaal. Hij wil niet meer schrijven, hij wil iets anders doen met zijn leven. Maar wat dan? Hij gaat naar het stadje L. naar hotel Rozenstok om daar na te denken over zijn leven. Maar het hotel heeft zelf ook zijn eigen verhalen.

Kerstcadeaus
En, as promised, ik laat jullie ook mijn kerstcadeautjes zien! We vierden dit jaar twee keer kerst, een keer bij mijn familie en een keer bij de schoonfamilie. En ik heb veel leuke dingen gekregen!

Bij mijn ouders kreeg ik drie spelen, namelijk: Het verboden Eiland, Love Letters en Labyrinthe. Ook kreeg ik de verzamelde werken van Perrault met tekeningen van Gustave DorĆ©. (Oh ik heb die nog helemaal niet in mijn showcase laten zien. Dan laat ik die de volgende keer wel uitgebreid zien, goed?). Verder kreeg ik de Flow Scheurkalender die ik heel graag wilde hebben en haarklemmetjes, een briefopener en een cool lenzensetje om toffe foto’s te maken met mijn telefoon!
Bij de familie van mijn vriend kregen we wat meer handige, huishoudelijke dingen. Zoals een wasmand. Maar ik kreeg ook (ik weet nooit hoe ik dit moet noemen) zo’n brandertje om scent chips in te laten smelten zodat je huis lekker ruikt. Ik wilde die al zo lang hebben, en nu heb ik er eindelijk een! Ook kreeg ik een toffe mok waar ik mijn naam op kan schrijven (mijn vriend kreeg dezelfde, maar dan de groene variant. Ik heb een roze), een boekje over heksenwijsheden, een vaas en twee uilenbeeldjes die echt heel schattig zijn.

Dankjewel allemaal, voor de leuke cadeautjes! šŸ™‚

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s