Home » Showcases » Showcase

Showcase

IMG_5746Hoi lieverds! Ik heb een heerlijk weekend achter de rug waar ik flink heb uitgerust. Ik ben helemaal klaar voor de kerstdagen, jullie ook?
Mogen we hopen op veel boeken met onze naam erop onder de kerstboom!
Ik heb deze week al twee boeken mogen ontvangen en die ga ik nu met jullie delen. Enjoy!

Gekocht
Zoals ieder jaar gaan we dit jaar wederom op reis met onze studievereniging. En de reis gaat naar… Praag! Aangezien ik iedere keer dat ik op vakantie ga een reisboekje koop van Mo’Media (de 100% boekjes), kon ik dat ook dit keer weer niet laten. We gaan pas in April, maar hey, plannen kan geen kwaad, toch? šŸ™‚

Gekregen
Ik zei afgelopen week al dat het weer tijd was om boeken te ontvangen van mijn stage. Helaas was het tweede boek niet meer op voorraad, en dus moest ik even wachten. Maar deze week kreeg ik hem binnen: De Arabier van de Toekomst is een graphic novel van Riad Sattouf, een Franse cartoonist die bij Charlie Hebdo werkte. Het is een boek dat erg veel lof heeft gekregen en bovendien erg actueel is op het moment, dus ik ben er heel nieuwsgierig naar!

Ook is het binnenkort weer tijd om boeken te recenseren. Een van de boeken waar we dit keer uit konden kiezen, was Ik zag een man van Owen Sheers. Deze kwam afgelopen week binnen en ik zal hem 15 januari recenseren.
Ik wil voor nu even de aandacht vestigen op de omslag! De titel van het boek is onzichtbaar, je kunt hem pas lezen als je het boek in een bepaald licht houdt. Erg leuk gedaan. Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek!

Dat waren de boeken van afgelopen week. Hebben jullie nog iets leuks gekocht, of ken je een van deze boeken?
Of heb je hele toffe boeken op je kerst-lijstje staan?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s