Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi lezers! Tijd voor een nieuwe showcase! Het is bijna kerst dus ik moet niet al te veel kopen, maar soms kan ik me gewoon niet inhouden. Nee, het valt wel mee hoor, ik heb er maar 1 gekocht (en 1 gekregen) en die wil ik met jullie delen. Let’s go!

IMG_6563Gekocht
Ik geloof dat ik bijna binnen een week de Selection trilogie uitgelezen heb.. De serie is stiekem niet heel erg goed maar wel ongelooflijk leuk! Recensies komen nog online, hoor.
Ik was gisteren in Dordrecht bij een Kerstmarkt en toen we een boekwinkel tegen kwamen, moest ik natuurlijk even naar binnen, en daar zag ik deze. Happily ever after bevat een aantal korte verhalen (zoals Queen en Prince), maar ook wat er gebeurde na The One. Ik heb nog even getwijfeld of ik deze zou kopen of The heir, maar ik denk dat ik eerst deze wil lezen.

Gekregen
IMG_6564Het is weer de tiende geweest, en dat betekend dat ik weer 2 boeken mocht uitkiezen bij De Geus. Een daarvan is Als iemand ooit mijn botjes vindt, van Jaap Robben en Benjamin Leroy. Jaap Robben kennen we van Birk.
Het is eigenlijk een kinderboek, maar ik vind de verhaaltjes en de tekeningen zo tof dat ik hem toch wilde hebben. Jaap Robben heeft een aantal Nederlandse woorden die niet meer gebruikt worden opgespoord en ze als naam gegeven aan een aantal fantasiebeestjes. Erg leuk!

Het tweede boek van deze maand komt nog, die was niet op voorraad dus die laat ik jullie hopelijk volgende week zien!

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday

  1. Hey wat leuk! Afgelopen maand heb ik geïnspireerd op ‘Als iemand ooit mijn botjes vindt’ (het Zefiertje) een poëzieworkshop gegeven voor kinderen. Erg leuke bundel en inderdaad hele mooie illustraties! Heb je de gedichten al gelezen? Welke vind je het leukst?

    • Oh, dat is toevallig! Ik heb hem net uit, het is inderdaad een heel tof boekje! Ik ben heel benieuwd hoe kinderen er op reageren?
      Ik vind zelf het eerste verhaal het leukste, het Zefiertje, denk ik, maar het is moeilijk kiezen. Ze zijn allemaal zo inventief en leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s