Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi lieve lezers! Het is nog zondag, een beetje laat, maar goed, ik plaats eindelijk weer een showcase daadwerkelijk op zondag. Dit zijn de laatste boeken die ik gekocht/gekregen heb sinds de laatste showcase, en er zitten wel leuke dingen tussen, dus enjoy!

Gekocht
IMG_6559Ik had jullie de laatste keer laten zien dat ik The Elite van Kiera Cass gekocht had. Dat boek was zo tof dat ik hem razendsnel uitgelezen heb en toen gelijk deel twee én drie op bol heb besteld. Oeps.. Ik wilde eigenlijk alleen deel twee doen, maar hey, gratis verzending als ik deel drie ook gelijk kocht. Dat was niet zo’n moeilijke keuze 🙂IMG_6560

Ook kwam deze week het boek Stiltskin van Andrew Buckley binnen. Het is een young adult retelling van Rumplestiltskin, zoals jullie waarschijnlijk wel doorhebben. Deze ga ik (hoogstwaarschijnlijk) lezen voor mijn scriptie. Ik ben erg benieuwd!

Geleend
Geen

Gekregen
IMG_6562Meer geuzenboeken! Ik koos deze maand voor De verboden rivier van Chigozie Obioma, een boek dat jullie misschien wel kennen als de Engelse  versie: The Fishermen. Ik moest een leesfragment selecteren voor op de flap en ik wilde eigenlijk heel graag doorlezen, dus vandaar dat ik dit boek koos. Het andere boek is een Engelse, en die is van World Editions, een soort van andere uitgeverij. Het is De Geus die boeken in het buitenland uitgeeft. Het boek dat ik uitzocht was Charlotte Bronte’s Secret Love, geschreven door Jolien Janzing. Het is een boek zoals Wuthering Heights en de boeken van Jane Austen, maar dit keer met de auteur Charlotte Brontë in de hoofdrol. Ik ben erg benieuwd!

IMG_6561Ten slotte – ik had jullie deze eerder moeten laten zien, excuses – kreeg ik Ik kom terug van Adriaan van Dis binnen. Deze gaan we recenseren met Not Just Any Book en de recensie komt morgen al online, dus ik ga hier nog even niet te veel over zeggen.

Dat was het weer voor vandaag, en nu ben ik weer bij, dus ik ga vanaf nu proberen alles weer per week te laten zien.

Voor nu: welterusten en tot morgen bij de recensie van Ik Kom Terug! 

Advertentie

5 thoughts on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s