Home » Showcases » Showcase

Showcase

IMG_5746
Hoi lieve lezers! Het bloggen schiet er de laatste tijd een beetje bij in, mijn excuses! Ik heb het zo druk met de voorbereidingen voor mijn scriptie (overal secundaire literatuur over sprookjes lezen! Leuk, maar kost veel tijd) en stage. En boeken kopen, blijkbaar. Weer eens op een andere dag dan op zondag, heb ik voor jullie een showcase! Met de boeken van de boekenbeurs in Antwerpen. Enjoy!

Gekocht
IMG_6556Ik was op zaterdag naar de boekenbeurs in Antwerpen gegaan. Ik ben er een aantal jaren geleden geweest, omdat er toen vanuit De Geus een ontmoeting met auteur Patrick Ness geregeld werd. Ik vond het toen zo leuk dat ik besloot er nog een keer naar toe te gaan. En het was weer fantastisch hoor. Overal kraampjes van uitgeverijen en boekhandelaren, maar ook dingen als bol.com stonden er. De boeken zijn helaas niet net als bij het boekenfestijn heel erg goedkoop; ze zijn de normale prijs. Maar het is gewoon zo’n enorm leuke sfeer en je komt nieuwe boeken tegen die je nog niet eerder tegengekomen bent en het is een hele leuke plek om geld uit te geven. (Shame on me, nee stiekem valt het eigenlijk wel mee.

Een boek dat ik gekocht heb, is The selection van Kiera Cass. Het is een boek dat ik overal in boekbloggerwereld voorbij zie komen. Ik heb laatst meegedaan aan een winactie waarbij je de complete serie kon winnen, maar ik heb helaas niet gewonnen. Ik baalde wel een beetje, en toen ik dit boek dus tegen kwam op de beurs, besloot ik hem gewoon te kopen. Het is echt een heel standaard young adult boek, het lijkt op The Hunger Games, maar dan met prinsessen, maar mijn god, het is fantastisch. Review komt later wel, maar ik heb inmiddels deel twee en drie ook al besteld, omdat ik deze heel snel uitgelezen had en er enorm weg van was.

IMG_6557Iets wat me opviel op de boekenbeurs, waren de hoeveelheid strip-kraampjes. Strips en graphic novels waren er in overvloed, net als manga. Dit zijn werken die ik eigenlijk niet vaak lees, al vind ik ze wel leuk. Dus besloot ik een keer iets anders te kopen, namelijk; een strip van edward scissorhands. Ik heb hem nog niet gelezen, maar het ziet er erg tof uit en de tekeningen zijn heel erg mooi. Ik ben benieuwd!

IMG_6558Ten slotte. Dit is geen boek en ik kocht het ook niet op de boekenbeurs, maar ik vind hem zo awesome dat ik hem wel met jullie moet delen. Het is een kaartspel dat exploding kittens heet en ik heb hem besteld via amazon. Het is echt een super raar maar geweldig spel, dus als je nog op zoek bent naar een origineel kerstcadeautje voor je vriendin die 20 katten heeft, dit is een echte aanrader!

Advertentie

3 thoughts on “Showcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s