Home » Showcases » Showcase

Showcase

IMG_5746Hoi lieve lezers! Aangezien ik telkens geen tijd heb om op zondag een showcase te plaatsen, en ik wel graag mijn boeken aan jullie wil laten zien, heb ik nu gewoon een normale showcase. Genoeg boeken dit keer! Klik verder om ze te bekijken.

Gekocht
IMG_6555Ik heb een abonnement genomen op Vooys en die is kwam dit weekend binnen. Ik kreeg het dubbelnummer kind en literatuur als welkomstgeschenk en ik kreeg ook alvast het laatste nummer toegestuurd. Super tof!
Vooys is een literatuurwetenschappelijk tijdschrift vanuit de Universiteit Utrecht. Ieder nummer staat bomvol interessante artikelen. Erg tof dus!

Verder kreeg ik deze week weer twee boeken van De Geus! Ik heb Dertig Dagen van Annelies VerbIMG_6553eke en Liefde kent veertig regels van Elif Shafak, dezelfde auteur als van het boek De stad aan de rand van de hemel die ik laatst ook gekregen had. Ik ben erg benieuwd naar allebei deze boeken.

Dat was het weer voor vandaag! Zaterdag ga ik naar de boekenbeurs in Antwerpen dus ik verwacht dat ik jullie volgende week ook wel weer leuke dingen heb om te laten zien!

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s