Home » Schrijven » November, dus…

November, dus…

NaNoWriMoHoi lieve lezers! Het is weer november, en dat betekent… schrijftijd! Nanowrimo is weer in volle gang! Ik heb zitten wachten en eindelijk ben ik weer begonnen met schrijven. Met de realisatie dat ik dit echt vaker moet doen want het is leuk!
Even een kort berichtje omdat ik niet zo heel veel tijd heb om iets te typen. Ik ben aan het werken aan een boek getiteld De lege stad. Het is het vervolg op De lege droom, het boek dat ik twee jaar geleden met Nanowrimo heb geschreven en dat nu bij de redacteur bij de Geus ligt. Als het goed is krijg ik daar binnenkort feedback op, want ik ben van plan het te gaan publiceren. Als dat lukt. Wish me luck!

Voor nu, schrijven, schrijven en schrijven aan het tweede deel. Ik heb het enorm naar mijn zin! Jullie kunnen mijn vorderingen vinden hier in de rechterkolom: ik heb een wordcount dingetje toegevoegd.
Whoop whoop, en nu ga ik weer verder!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s