Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi lieve lezers! Het is weer tijd voor een nieuwe showcase! Ik heb jullie vorige week helaas niets kunnen laten zien omdat ik toen niet thuis was en geen laptop bij had om iets te plaatsen. Maar dat betekent wel dat ik jullie nu wel dingen heb om te laten zien! Let’s go!

Gekocht
IMG_6550Must love secondhand books! Ik kocht deze twee boeken bij books4life. Ik weet niet of jullie die winkel kennen, maar het is een tweedehands boekwinkel die onder andere in Utrecht zit en waarvan alle opbrengsten naar het goede doel gaan. En de boeken zelf zijn ook nog eens spotgoedkoop. Ik betaalde voor ieder book €1,-

Ik kocht Tales of the unexpected van Roald Dahl. Als kind was ik dol op de verhalen van Rohald Dahl. Matilda, de GVR, de Heksen, ik heb ze allemaal meerdere keren gelezen. Ik roep al een tijdje dat ik ook wel eens de verhalen van Dahl voor volwassenen wil lezen, en ik was dus erg blij toen ik dit boek tegen kwam.

Verder kocht ik restoration van Rose Tremain. (Ik bedacht me net dat die auteursnaam me heel bekend voor kwam, en toen ging ik even googlen en kwam ik erachter dat het boek door De Geus in het Nederlands uitgegeven is als De vriend van de koning. Wat toevallig!
In ieder geval, ik kocht dit boek voornamelijk vanwege de omslag. It’s so pretty! Maar ook de achterkanttekst sprak me wel aan:
Robert Merivel abandons his medical studies for the vibrant Court of Charles II, where he finds unexpected favour with the King and serves as a ‘paper groom’ to the youngest of the royal mistresses. But by falling in love with her, Merivel violates the one rule that will cast him out from his new found paradise. Driven to work in a Quaker Bedlam, he must endure a yet more painful fall from grace before he can achieve spiritual and social restoration.

IMG_6552Verder kocht ik de complete fairy tales of Grimm bij Broese, ook tweedehands. Met als reden natuurlijk dat ik deze nodig heb voor mijn scriptie. Stiekem wilde ik deze al langer hebben, dus dit komt mooi uit!

IMG_6551En via the book depository kocht ik nog Perrault’s Fairy Tales. Natuurlijk ook voor mijn sprookjesscriptie 🙂

Dat was het voor vandaag! Hebben jullie nog leuke boeken gekocht?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s