Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hey lezers! Maar even een blogpost voor jullie typen om mezelf een beetje af te leiden. Mijn vriend ligt sinds donderdag in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking en buikvliesontsteking. En het bezoekuur is pas om half drie, aargh.. 😦

Dus. Afleiding. Geen boekenfestijn boeken dit keer, want daar ben ik dus niet heen geweest wegens ziekenhuisbezoek enzo. Wel heb ik wat andere boeken om jullie te laten zien.

Gekocht
(bron) Ik heb ook geen tijd gehad om foto’s te maken (de boeken en mijn camera liggen bij mij thuis en ik zit nu bij de ouders van m’n vriend), maar gelukkig is er het internet!

Ik wilde al heel lang Animal Farm kopen. Ik heb hem al een hele tijd terug gelezen en ik vond hem zo goed dat hij wel een plekje in mijn boekenkast verdiende. In gianotten & mutsaers in Tilburg zag ik dit exemplaar liggen, met tekeningen erin. Supertof. Deze ligt dus nu bij mij thuis. En niet op de to-read stapel, want ik heb hem al gelezen. Zo kan het ook.
(Oh en de recensie vinden jullie hier)

Geleend
Geen!

Gekregen
(bron) Weer een recensieboek rijker! (Wel een voor de to read stapel, dus). Afgelopen week kreeg ik Als de winter voorbij is, geschreven door Thomas Verbogt binnen.
Als de winter voorbij is-Thomas Verbogt Deze is voor de leesclub een perfecte dag voor literatuur. De recensie zal als het goed is 15 oktober verschijnen. Ik wil uitgeverij Nieuw Amsterdam bedanken voor dit recensie exemplaar!

Goed. Dat waren de boeken. Ik ga nu denk ik lezen of mijn supercoole nieuwe 3ds spel spelen: professor layton vs phoenix wright: ace attorney. En dan maar hopen dat het snel half 3 is en ik naar het ziekenhuis kan.

Advertentie

4 thoughts on “Showcase Sunday

  1. Wat zielig dat je vriend in het ziekenhuis ligt 😦 Hopelijk knapt hij snel op!
    Thomas Verbogt lag ook in mijn brievenbus. Ik heb er hoge verwachtingen van en wilde al een tijd iets van hem lezen, dus ben erg benieuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s