Home » Showcases » Showcase Monday

Showcase Monday

IMG_5746Hoi lieverds! Ik heb een heel leuk, vol weekend achter de rug. Zaterdag was het manuscripta en daar ga ik jullie nog wel meer over vertellen. Maar aangezien ik het dus druk had, heb ik nog geen tijd gehad om jullie de boeken te laten zien die ik heb gekocht. Nu dus een showcase monday! (En leuke, vet kleffe verhaaltjes, vinden jullie vast niet erg, toch?)

Gekocht
IMG_6545Ik heb op manuscripta geen boeken gekocht, terwijl ik speciaal geld gepind had en van plan was dingen te kopen. Dus dook ik nog eventjes de bruna in toen ik weer terug was in Utrecht. Daar kwam ik Versjes van Lars tegen. Deze staan ook in de Flow en ik vind ze altijd zo leuk! Dus ik besloot dit leuke boekje te kopen voor €10,-

Geleend
Geen!

Gekregen
IMG_6538Goed, voor deze heb ik een leuk verhaaltje. Degene die mij ook op instagram volgen weten hier al iets vanaf, maar ik vind het stiekem helemaal niet erg om dit nog een keer te typen.
Dus. Ik zat op mijn bed, een recensie te typen. Toen ik klaar was stond ik op en liep ik naar mijn boekenkast om het boek terug te zetten. En op het moment dat ik voor mijn boekenkast sta, valt mijn oog op een boek dat ik niet herken. Een boek dat ik nog nooit eerder gezien heb. Compleet in verwarring pak het boek uit de kast en ik zie Sweeney Todd, the string of Pearls in een super awesome cover. Verbijsterd hou ik het boek in mijn handen, en dan zie ik een briefje dat eruit steekt. Met mijn naam erop. Nog steeds super flabbergasted open ik het briefje. Het is een briefje van mijn lieve vriendje die duidelijk beschrijft hoe ontzettend sneaky hij is geweest. Het boek voor me bestellen, het stiekem uit de brievenbus halen terwijl ik lig te slapen en het in mijn boekenkast verstoppen toen ik even naar het toilet was. Hoe.. wat… Ik ben nog steeds heel erg verbaasd maar het is wel echt enorm lief, vinden jullie niet? En bovendien, dit boek is echt super gaaf. He’s a keeper ❤

IMG_6544En alsof dat nog niet genoeg was.. zoals ik zei, afgelopen zaterdag was manuscripta. Mijn vriend ging mee omdat ik aan het zeuren was. Na een paar uur had hij het wel gezien, namen we afscheid en ging hij naar huis. Tien minuten later echter, stond hij weer voor de kraam van De Geus met twee rode babylaarsjes in zijn handen. Ik snapte er helemaal niks van, dus hij liet het briefje zien dat eraan vastgebonden zat (ik dacht eerst dat hij een kind aan t pesten was en z’n laarzen had gejat, maar het is een leuker verhaal). Het bleek een winactie van Ambo|Anthos te zijn. Ze hadden op verschillende plekken rode laarsjes verstopt, en wie ze vond, had dit boek gewonnen. Dus nu heb ik ook een exemplaar van De ongelooflijke zoektocht van Millie Bird. Hoe tof is dat?

Dus, een goedgevulde showcase met leuke verhalen, vinden jullie niet? Dan vergeven jullie me wel dat hij een dagje later is, toch?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s