Home » Persoonlijk » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_5746
Hoi lieverds! Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe showcase! En nog wat persoonlijke updates die ik jullie wil vertellen voor ik de boeken laat zien. So.. let’s go!

Stage
Zoals ik in mijn eerdere post van deze week al zei, heb ik een stageplaats gevonden. In plaats van dat ik colleges volg, loop ik nu een half jaar stage. Met werkdagen van negen tot vijf, iedere dag behalve in het weekend. Oef. Even wennen. Maar, ik heb wel een hele awesome stageplaats. Ik loop namelijk stage bij een uitgeverij. Uitgeverij de Geus in Breda is een niet al te grote uitgeverij die een leuke stageplaats bood bij de afdeling fondsredactie. Ik solliciteerde en werd aangenomen. Daar breng ik dus nu mijn dagen door!

En in plaats van werkervaring en studiepunten, krijg ik ook nog wat anders, en dat zijn…

Boeken!
IMG_20150821_075610Per maand mag ik twee boeken uitkiezen. Gaaf hè! Ik heb in mijn eerste maand (augustus) deze twee boeken uitgezocht; Superduif van Esther Gerritsen en De stad aan de rand van de hemel van Elif Shafak. Ik had al een tijdje geleden mijn oog laten vallen op het tweede boek. De omslag is zo mooi! (Ook al kan je dat op deze foto niet zo heel goed zien want ik heb deze met mijn telefoon gemaakt in plaats van met mijn camera, omdat ik nogal haast had. Oeps. Jullie krijgen wel een betere foto als ik het boek ga recenseren).

Ook Superduif heb ik een tijdje geleden al gezien maar ik was het bestaan ervan alweer vergeten. Pas toen ik in het kantoor een enorme poster van dit boek zag hangen – met uiteraard en enorme duif op de cover – besloot ik op te zoeken waar het over ging. Het boek gaat over een meisje dat op een dag ineens verandert in een duif. Ze besluit dat ze deze kans niet verloren kan gaan en ze wordt een superheld – een superduif.
Ik heb dit boek inmiddels al uitgelezen en ik vond hem erg goed! Binnenkort komt de recensie.

Verder heb ik geen boeken aangeschaft deze week. Hebben jullie nog leuke boeken aangeschaft?

Advertentie

4 thoughts on “Showcase Sunday!

  1. De Geus ken ik van de boeken uit verre landen die ze veel uitgeven, ideaal voor mijn leesreis om de wereld 🙂 Echt tof dat je daar stage loopt. Het is inderdaad even omschakelen van studie naar stage… voor mij was vijf dagen echt teveel en heb sindsdien (het is alweer negen jaar geleden) altijd op woensdag vrij.
    Moet je daarna nog een scriptie schrijven om je studie af te ronden?

    • Oh dat klinkt als een leuk doel, een leesreis om de wereld? Ja ik denk dat De Geus dan wel een geschikte uitgeverij is daarvoor, hihi. Ik heb het ook wel echt naar m’n zin hier, het is een hele leuke uitgeverij!
      Ja ik loop stage tot en met het tweede blok, en in het derde blok ga ik me dan aan mijn scriptie wijden. Maar voor nu wil ik daar nog niet al te veel over nadenken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s