Home » Persoonlijk » En dan woon je ineens weer bij je ouders…

En dan woon je ineens weer bij je ouders…

IMG_5854
Hoi lieve lezers!
Het is weer even geleden. Ik besloot om jullie eerst even een persoonlijke update te geven, want er is nogal wat veranderd. Ik woon weer bij mijn ouders! Nee, ik ben niet van de Universiteit getrapt. Ik studeer nog steeds. Maar op het moment even niet. Op het moment loop ik stage en dat is in Breda, en dat is dichterbij mijn ouders dan bij mijn voormalige kamer. Dus ik ben weer verhuisd.

Ik ben blij dat ik weg ben uit mijn oude kamer, maar ik mis Utrecht wel hoor. Mijn kamer was alleen… hoe zal ik het zeggen, niet helemaal wat ik in gedachten had. Ik zat in Overvecht, wat echt een leuke buurt is, bij een hospita. Man, vrouw en drie kinderen. De oudste was niet zo vervelend maar de twee jongsten vonden het leuk om elkaar dag in dag uit af te maken. En er waren nogal wat regels. Als ik later dan 10 uur ’s avonds thuis wilde komen, moest ik dat van te voren even laten weten zodat de deur niet op slot zou zitten. Wanneer mijn vriend weer eens langskwam keek de huisbaas me heel erg boos aan en hij is ook vaker naar boven gekomen om te zeggen dat hij niet zo vaak langs mocht komen. Hoe vaak dan wel? 1x per maand…

En nu zit ik dus weer in mijn ouderlijk huis. En hier is het rustig. Als ik nu even mijn ogen sluit en me concentreer op de geluiden om me heen, is het zachte gezoem van mijn laptop het enige dat ik hoor. Ik mis het zelfstandig zijn wel, hoor. Zelf bepalen wat je iedere dag eet, wanneer je naar bed gaat, wat je de hele dag doet. Maar het is ook wel lekker dat er nu een stapel gewassen kleding op mijn bed ligt, dat de afwas staat te draaien en ik het niet met de hand hoef te doen, en dat er een bord eten voor me klaar staat wanneer ik om 6 uur ’s avonds thuis kom. Voor het komende halfjaar zit ik hier wel goed. En daarna, dat zien we dan wel weer…

Advertentie

3 thoughts on “En dan woon je ineens weer bij je ouders…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s