Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Goedemorgen lieve lezers! Tijd voor een nieuwe showcase! Let’s go!

Gekocht
Geen!

Geleend
Geen!

Gekregen
IMG_6280 Ik heb  deze week niets gekocht of geleend, maar wel twee boeken binnen gekregen. Met dank aan de leesclub een perfecte dag voor literatuur en uitgeverijen Ambo Anthos en Atlas Contact, die deze recensie exemplaren beschikbaar hebben gesteld.
Wat we zien als we lezen is een nonfictie boek over lezen. Ik zag deze in de boekhandel liggen en ik wilde hem al heel graag lezen, dus ik ben erg blij dat ik deze nu mag recenseren. De recensie zal 30 september online komen.
Ica is een boek dat ik nog niet kende, maar ook deze vond ik erg interessant klinken. Dit boek is wel fictie en gaat over de literaire scene. Recensie zal 15 september geplaatst worden.

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s