Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi! Ik ben net terug van een tof dagje dierentuin, dus even een iets latere showcase dan normaal. Vinden jullie vast niet erg, toch? Op naar de boeken!

Gekocht
IMG_6274  Ik heb in Donner, een toffe boekhandel in Rotterdam (en groot!) dit boek tweedehands gekocht. De boekenapotheek is een boek dat ik al best wel lang wil hebben, maar ik vond hem nieuw nogal duur, dus ik was heel blij dat ik hem nu tweedehands tegen kwam. Hij ziet er ook nog super goed uit. Misschien heeft iemand hem als cadeau gekregen maar vond diegene het boek zelf niet zo tof. Anyway, ik ben er blij mee. Het is een soort encyclopedie met allemaal oplossingen voor problemen. De oplossingen zijn, uiteraard, boeken. Welk boek moet je lezen als je *slaat boek op een aantal random pagina’s open* haaruitval hebt, niet weet hoe je om moet gaan met je familie of bang bent voor ouderdom? Het is echt een heel grappig boek 🙂
IMG_6276
Ook kocht ik de Flow vakantiebox. Dit past hier ook wel, toch? Ik heb recent de Flow ontdekt en ik vind het tof. Ik heb ook een abonnement besteld die deze maand eindelijk ingaat. Yay. Maar ik heb dus voor de vakantie nog de vakantiebox besteld, waar een stapeltje ansichtkaarten, wat kleurplaatjes, een puzzelboekje, stickers, een papieren ijskraampje en natuurlijk een flow vakantieboek (met aan de ene kant leuke verhaaltjes die we van flow gewend zijn, en aan de andere kant een wat-heb-je-deze-dag-gedaan boek. Flow is tof!

Geleend
Geen!

Gekregen
IMG_6275 Mijn zus had dit boek gekregen en ze vond het niet zo leuk, dus ze gaf het aan mij. Gleam, van Tom Fletcher is een fantasy boek. Ik weet zelf nog niet zo goed of ik het wel leuk ga vinden (ik ben er nog niet in begonnen) maar het klonk wel interessant. Kennen jullie deze?

Goed, dat was het. Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht? 🙂

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s