Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi lieve lezers! Het is weer tijd voor een nieuwe showcase 🙂 Twee boeken heb ik dit keer voor jullie!

Gekocht
Hebben jullie dat ook wel eens, dat je door de boekwinkel loopt, op zoek naar nieuwe, leuke boeken, en dat je foto’s maIMG_5857akt van de toffe boeken die je ziet en ze op goodreads zet bij ‘to read’, maar dat je dan ineens iets ziet waarvan je denkt, screw it, ik ga hem nu kopen? Dat had ik met dit boek. Ik heb het nog nooit eerder gezien of ervan gehoord en ook de auteur ken ik niet, maar ik vond de kaft zo ontzettend schattig en ook de achterkanttekst vond ik lief klinken, dus ik dacht, waarom ook niet? Ik kocht The peculiar life of a lonely postman, geschreven door Denis ThĂ©riault. Het is een lief, dun boekje, dus ik denk dat ik deze binnenkort eventjes snel ga lezen..

Geleend
Geen!

Gekregen
Gisteren kwam er ineens een pakketje voor me. Nou heb ik net deze weekIMG_5858 veel te veel dingen op ebay besteld omdat ik me verveelde, maar dit kon niet iets daarvan zijn, want dat was er veel te snel. In plaats van een ebay pakje, was het een boekenpakje, met het boek dichtgedachten, van Martin Gijzemijter. Ik heb een paar weken terug een recensie geplaatst van zijn boek Dansen met herinneringen (klik) en toen hij me mailde dat hij een dichtbundel uit zou brengen, heb ik gelijk terug gemaild en gevraagd of ik een recensie exemplaar mocht. En die viel gisteren dus op de mat. Ook nog eens in een mooie, gebonden kaft. Bedankt Martin, ik ben erg benieuwd!

Hebben jullie deze week nog leuke boekpakketjes in de brievenbus ontvangen, of andere leuke boeken gekocht?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday

  1. Wat gaaf dat je zull contact hebt met de auteur! Ik ben benieuwd hoe je de gedichten vindt. Ik ben zelf erg benieuwd naar Dansen met herinneringen! Ik hou wel van dat soort boeken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s