Home » Persoonlijk » Persoonlijke updates & Blog updates

Persoonlijke updates & Blog updates

IMG_5848

 

Hoi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk wel gezien hebben, heb ik mijn layout veranderd. En ook nog wel meer dan dat! In mijn laatste post zei ik dat ik grootse plannen had, maar dat die even stilgezet moesten worden omdat ik mijn arm gebroken had.
Maar, goed nieuws! Mijn pols blijkt helemaal niet gebroken te zijn, dus het gips is er alweer vanaf. Ik heb wel nog een scheurtje in mijn elleboog, en ik moet daar oefeningen mee doen zodat het goed geneest en ik hem weer goed kan gebruiken. Maar, geen gips meer, dus ik ben blij!

Dus, de afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest. Ik ben begonnen met het verzinnen van een logo en ik heb mijn vriend even lief aangekeken, omdat hij handig is met photoshop. En ik vind het logo echt super tof geworden! Thanks boyfriend! 🙂
Verder heb ik visitekaartjes besteld die ergens in de komende twee weken wel zullen arriveren. Ook heb ik mijn layout veranderd, alle pagina’s herschreven, nieuwe foto’s gemaakt voor de pagina’s, showcases en de columns die ik wil gaan schrijven. Verder heb ik alle categorieën bijgewerkt. Veel gedaan dus, met de hoop dat mijn blog wat overzichtelijker en professioneler zal worden. Wat vinden jullie?

Behalve dit alles, ben ik nu ook nog druk bezig met social media. Ik heb mijn facebook geupdate en zal vanaf nu niet alleen mijn blogs daar plaatsen, maar ook andere leuke dingen die ik tegenkom. Kortom, waar de meeste mensen facebook voor gebruiken dus.
Hetzelfde ben ik aan het doen met twitter en instagram 🙂

Ik hoop dat jullie het er net zo leuk uit vinden zien als ik. Oh en ik kan jullie natuurlijk wel alvast verwijzen naar mijn facebookpagina, twitteraccount en instagram.

Advertentie

7 thoughts on “Persoonlijke updates & Blog updates

  1. Oh wat leuk zeg! Het leest erg fijn en het logo ziet er flitsend uit! Heel erg leuk dat je ook een facebook pagina hebt (die heb ik ook al een tijdje, maar daar moet ik ook eens wat meer mee gaan doen!). Ik ga je volgen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s