Home » Persoonlijk » Grootse plannen en kleine ongelukjes

Grootse plannen en kleine ongelukjes

Hoi lieve lezers! Ik had eigenlijk wat leuke dingen voor jullie, maar ik moet er even mee wachten omdat, zoals men zegt, het ongeluk in een klein hoekje zit. Maar ik kan jullie het wel alvast vertellen!

Grote plannen
Ik heb besloten dat ik mijn kleine blogje wat groter en professioneler wil maken. Maar wat houdt dat in?
Ik wil vaker blogberichten plaatsen en meer structuur aanbrengen. Standaard iedere zondag een showcase en twee keer per week een recensie. Maar ik wil ook andere dingen doen. Ik weet nog niet precies wat, maar ik zit een beetje te spelen met het idee van columns, theater recensies, interviews.. wat willen jullie graag lezen? Laat het me weten! 🙂

Verder ben ik bezig met een logo en wil ik ook nog kijken naar een nieuwe layout.

Kleine ongelukjes
Jullie zullen wel gezien hebben dat het wederom wat rustig is geweest. Dit keer heb ik echter een beter excuus.
Afgelopen week ging ik boodschappen doen. Heel simpel, niet zo bijzonder. Ik was bijna bij de kassa en toe ging ik door mijn enkel. Ook dat is niet zo bijzonder, want ook dat gebeurt wel vaker. Het probleem is alleen dat ik op de grond viel, op mijn arm en dat ik nu rond loop met mijn arm in het gips. Een scheurtje in mijn elleboog en een mogelijke breuk in mijn pols (aanstaande maandag moet ik terug en dan kijken ze opnieuw, ik mag dan uit het gips of ik moet er nog 6 weken in rondlopen, dus jongens, duim voor me!) waren het gevolg.
Het is m’n linkerarm, dus ik kan wel schrijven, dat is nog iets. Maar typen gaat erg lastig, dus zal het nog wel even rustig blijven hier..

Advertentie

7 thoughts on “Grootse plannen en kleine ongelukjes

  1. Ach jee! Da’s naar, zeg! En typen met één hand gaat ook zo lastig … Leuk als je wat vaker gaat uploaden, ik lees altijd met veel plezier je blog. Theater/film recensies lijken mij erg leuk om te lezen, daar raak ik altijd enthousiast van!

  2. Ah jeetje, wat naar zeg! Met één arm typen is inderdaad vrij lastig 😉 Leuk dat je wat vaker blogposts gaat schrijven, ik lees je blog altijd met veel plezier. Theater of film recensies zou ik erg leuk vinden: daar word ik altijd enthousiast van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s