Home » Showcases » Showcase sunday

Showcase sunday

IMG_3475Goedemorgen lieve lezers!
Deze showcase heeft nogal lang op zich laten wachten. Sorry daarvoor, ik heb het (nog steeds) heel erg druk. Ik kan niet wachten tot het zomervakantie is en ik alle tijd van de wereld heb om boeken te lezen en recensies voor jullie te schrijven.
Voor nu, weer een showcase sunday met een aantal boeken die ik in Budapest gekocht heb (geen zorgen, er komt ook nog een budapestblogje online ūüėČ ) Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Gekocht
IMG_5606
Ik kan natuurlijk niet op vakantie gaan en geen boeken kopen daar. In Budapest kocht ik twee boeken. De eerste is een boek getiteld the rebels, van de Hongaarse schrijver Sandor Márai. Het is een naam die ik nog niet eerder gehoord heb, maar in een schattig boekenwinkeltje genaamd Litea hadden ze een kast staan met Hongaarse werken in Engelse uitgave. Ik heb daar best wel even gestaan en kocht uiteindelijk dit boek.
Een ander boek dat ik kocht, is¬†the lost rider, deze kocht ik in een ander winkeltje. Dit is een verzameling Hongaarse ¬†gedichten m√©t de Engelse vertaling. Onder andere Sander Ptofi’s gedichten staan hierin, een bekende Hongaarse auteur. Ik was echt heel erg blij met de vondst van dit boek!

Geleend
The Handmaid's TaleEen boek dat ik leende bij de bibliotheek, is¬†the handmaid’s tale. Ik moet deze gaan lezen voor een vak getiteld¬†literature and dissent, waarbij we ook De stad der zienden en 1984 gaan lezen. Ik ben begonnen in dit boek en ik vind het nu al geweldig. Voor de liefhebbers van dystopi√ęen: Dit is een goede! Hij doet me heel erg denken aan 1984, en dat is positief. Ik wil, nu ik dit schrijf, eigenlijk al gelijk weer verder gaan lezen..

Gekregen
Geen!

Advertentie

One thought on “Showcase sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s