Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Hallo daar, lieve lezers! Het is weer een beetje rustig geweest. Maar voor nu voor jullie wel een showcase! 🙂 Morgen ga ik lekker een weekje naar Budapest met mijn studievereniging. En ik heb er zin in! 20 graden, woohoo! Natuurlijk zal ik jullie daar ook wel het een en het ander over vertellen als ik terug ben. Voor komende week zullen er dus helaas geen nieuwe berichten komen, omdat ik druk ben geweest met werk en deadlines en ik heb nog geen nieuwe berichten kunnen schrijven. Maar ik beloof het weer goed te maken met een toffe budapest post! Maar dat komt later, voor nu: Boeken!

Gekocht
IMG_5007 Ik heb één boek gekocht. Nou, eigenlijk meer, maar die zijn nog niet binnen. Ik kocht de stad der zienden tweedehands via bol.com. Ik heb eerder al een recensie geschreven over de stad der blinden (klik hier) en die vond ik helemaal fantastisch. Ik moet nu voor school het tweede deel lezen. Ik heb hem net uit en ik moet zeggen dat ik deze ook erg goed vind, al vond ik de stad der blinden beter.

Geleend
IMG_5008Voor een ander vak moet ik De grote reis van Jorge Semprun lezen. Volgens onze docent ruim verkrijgbaar tweedehands, maar ik heb hem nergens kunnen vinden (ook niet nieuw, overigens) dus ik heb hem geleend bij de Universiteitsbibliotheek. Ik ben ook maar gelijk begonnen met lezen, omdat ik vermoed dat meer studenten heb via de UB willen verkrijgen.
Het boek gaat over de reis naar een concentratiekamp, en wat er daarvoor en erna gebeurde, maar het speelt zich hoofdzakelijk af in de trein. Ik heb het boek nu bijna uit en daar ben ik blij mee, want het is niet echt een werk dat ik zelf uit zou kiezen. Ik vind het dan ook geen leuk boek. Ook hierover zal ik nog een recensie schrijven.

Gekregen
Geen!

Dat was het voor vandaag, lieve lezers. Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week? 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday!

  1. Altijd leuk om via cursussen of andere mensen boeken te ontdekken! Ik heb echt héél veel boeken (voor mijn doen) gekocht deze maand. Acht om precies te zijn! Maar wel erg blij mee, dan kan ik weer even vooruit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s