Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Goedemorgen lieve lezers! Het is weer zondag en dat betekent dat ik zometeen weer naar mijn werk moet een nieuwe showcase! Deze week heb ik geen nieuwe boeken om jullie te laten zien, dus wordt het een showcase waarin ik vertel wat ik gelezen heb en wat ik ga lezen. Enjoy!

Gekocht/geleend/gekregen
Geen dus!

Gelezen
Ik heb afgelopen week het boekenweekgeschenk De zomer hou je ook niet tegen van Dimitri Verhulst gelezen. Niet echt een van mijn favoriete auteurs, moet ik zeggen, maar hey, ik loop nogal achter op mijn reading challenge, dus ik vond het wel slim om die te lezen. Ik heb hem uiteindelijk toch nog 3 sterren gegeven. De recensie kunnen jullie later nog teruglezen.
Ook heb ik de graphic novel stuck rubber baby uitgelezen. Ook deze krijgt drie sterren. Ik vind het wel interessant om een keer een graphic novel te lezen in plaats van een ‘normaal’ boek, maar het zou fijn zijn als die dan een keer niet over gender en homoseksualiteit gaat, zoals alle graphic novels die ik inmiddels heb gelezen voor school.
Verder ben ik begonnen aan king lear.

Gaan lezen
Ik wil volgende week king lear uit gaan lezen. Verder wil ik nu eindelijk aan Ensnared gaan lezen, het laatste deel van Splinterd. Oh ik wil zo graag weten hoe het afloopt!

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gelezen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s