Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Goedemorgen lieve lezers! Is het bij jullie ook zulk heerlijk lente weer? Ik vond het op deze ochtend tijd voor een bakje koffie, een lekker broodje ennn een nieuwe showcase!

Gekocht
Geen! Maar volgende week is het boekenweek (Woohoo!) en dus heb ik jullie waarschijnlijk volgende week wel iets te laten zien!

Geleend
None!

Gekregen
Helaas ook geen

Gelezen
Goed, ik heb dus niet zo veel nieuwe boeken om jullie te laten zien. Maar ik heb wel wat gelezen! Ik heb eindelijk een boek van Charles Dickens gelezen. Eigenlijk best slecht dat ik daar nog niets van gelezen had, maar voor een vak moest ik Great Expectations lezen, en die heb ik nu uit. Wat een goed boek! De recensie komt nog, maar ik kan jullie alvast vertellen dat ik hem 4 sterren gegeven heb.

Gaan lezen
Ik loop echt gigantisch achter op mijn goodreads challenge, dus ik moet binnenkort maar weer even veel gaan lezen, vinden jullie ook niet? Ik ben momenteel bezig in Uncle Tom’s cabin. Verder wil ik nog steeds Goethe’s Wilhelm Meisters apprenticeship uitlezen. Ook ga ik binnenkort naar een voorstelling getiteld Koningin Lear, oftewel een toneelstuk gebaseerd op Shakespeare’s King Lear, dus deze moet ik binnenkort ook maar even gaan lezen.

Hebben jullie nog leuke boeken gelezen deze week?

Advertentie

5 thoughts on “Showcase Sunday!

  1. Leuk idee voor een blog, zo’n overzicht! Ik leen eigenlijk zelf nooit boeken (behalve misschien af en toe iets van een vriendin). Ik ben nu bezig in Het Rosie Effect – het vervolg op Het Rosie Project. Niet echt het genre wat ik normaal gesproken lees, maar na het eerste boek wilde ik toch ook wel ‘deel twee’ lezen. Ik hou zelf echt heel erg van Engelse klassiekers, maar eigenlijk heb ik daar ook nog niet zo veel van gelezen. Alles van Charles Dickens staat nog steeds op mijn to read lijstje dus. Ben benieuwd naar je review van Great Expectations!

  2. Great Expectations heb ik ook gelezen toen ik op de middelbare school zat (dus inmiddels al weer 6 jaar geleden ofzo…) maar wil ‘m zeker nog een keer opnieuw lezen! Kan me er niks meer van herinneren.
    Ik ben net via https://taleofthelimetree.wordpress.com/ op je blog terecht gekomen en vind dat je echt een leuke blog hebt! Volgens mij heb je een soortgelijke leessmaak als ik! Ik ga je volgen, leuk 🙂 X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s