Home » Persoonlijk » La La La Londen

La La La Londen

IMG_4639Goeiemorgen lieve lezers! Jullie wisten al dat ik 2 daagjes naar Londen ben geweest, toch? Ik had al beloofd dat ik jullie dood zou gooien met foto’s, dus bij deze! Ik zal ze niet allemaal laten zien, want het zijn er in totaal 500 waarvan er een stuk of 200 van eekhoorns zijn (lang verhaal, als je dit wilt weten moet je maar verder lezen 😉 )Maar ik heb de leukste voor jullie uitgezocht! So let’s go!

P1030381
In Londen moeten er natuurlijk foto’s gemaakt worden, met mijn spiegelreflex waar ik simpelweg verliefd op ben. 🙂
IMG_4947

Buckingham Palace!
IMG_4942

Ik heb natuurlijk ook een foto gemaakt van de guards, al was het wel jammer dat ze grijze outfits hadden en niet de bekende rode.

IMG_4793
En niet alleen de highlights moeten op de foto, maar mijn geweldige reisgezelschap natuurlijk ook! Hier een foto van mijn vriend (die tegelijkertijd een foto van mij aan het maken was) voor the house of parliament.
IMG_4779En natuurlijk kan de Big Ben niet ontbreken!
IMG_4707

Of de Tower Bridge.
IMG_4544

Ik blijf deze telefooncellen zo leuk vinden! Ik begon al te vermoeden dat de enige reden dat ze overal stonden was dat toeristen ze leuk vinden (Shit, ik ben een echte toerist!) Maar we ontdekten al snel dat de hokjes nu ook een nieuwe functie hebben: Ze hebben wifi!

IMG_4654Behalve toerist ben ik blijkbaar ook nog hipster. Zie hier mijn heerlijke ontbijtje bij Costa.

IMG_4640

Deze foto is niet echt heel bijzonder, maar ik wil jullie er graag over vertellen, daarom heb ik hem alsnog toegevoegd. Ik ben namelijk naar het oude theater van Shakespeare geweest, en niet alleen dat, ik heb er zelfs een voorstelling mogen bekijken! (Okay, ja goed, dat heb ik wel zelf moeten betalen)
We bezochten de voorstelling The Changeling, naar een geschreven toneelstuk van Middleton en Rowley. Het was een drama over een vrouw die met een man moest trouwen, maar ze was verliefd op een ander, dus ze liet haar servant haar verloofde vermoorden. Ongeacht de consequenties en wat zij haar bediende verschuldigd was voor deze daad. Ik vond het echt een goed toneelstuk en het is zeker ook erg leuk om dit te zien in het oud Engels. Zeker in het theater van Shakespeare. Als je een keer in de buurt van Londen bent, kan ik je zeker aanraden om erheen te gaan! Onze voorstelling speelde zich af in the Sam Wanamaker Playhouse, een niet al te grote zaal met houten bankjes en kaarslicht. En met kaarslicht bedoel ik dan alleen maar kaarslicht. De zaal werd verlicht door middel van enorme kroonluchters die vol zaten met kaarsen. Het was echt prachtig en maakte het toneelstuk nog beter.
IMG_4581
Dit standbeeld kwamen we tegen in Hyde Park. Ik weet niet zo goed wat het precies is, maar aan het bordje te zien dat erbij stond, was het gemaakt door een vriend van Lewis Carroll en heeft Carroll wellicht meegeholpen aan het ontwerp.

IMG_4909Had ik al iets over de eekhoorns gezegd? Niet echt, hè? Goed, we liepen van de Big Ben richting Buckingham Palace en toen kwamen we langs St. James Park, waar we eigenlijk niet van plan waren in te gaan, tot ik een eekhoorn zag. Ik riep ‘SQUIRREL’ en rende het park in. Het gevolg daarvan waren een heleboel foto’s van eekhoorns, want deze beestjes zijn ontzettend tam. Als je ze lokt met een stukje brood, kruipen ze zo langs je been omhoog om het uit je hand te pakken, zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Hoe schattig!

IMG_4839

Ook nog even een close up van een eekhoorn, want niemand weet hoe ze eruit zien, natuurlijk. Bovendien zijn ze gewoon onwijs schattig.
IMG_4616En als je dan in Londen bent, kun je natuurlijk ook niet anders dan richting Hogwarts gaan, vinden jullie niet? Helaas werkte mijn camera niet in het magische gedeelte, maar ik heb nog wel een foto dat ik onderweg ben!

P1030478
Dus, dat was Londen!

Advertentie

4 thoughts on “La La La Londen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s