Home » Persoonlijk » Goodbye 2014, hello 2015!

Goodbye 2014, hello 2015!

OverzichtHet is al meer dan een week al 2015, maar ik vond het toch nog tijd voor een overzichtje van 2014 en een sneak-peek van 2015, so let’s go!

2014 was een heerlijk jaar! Ik heb gereisd, ben naar festivals en concerten geweest, heb nieuwe mensen leren kennen en mensen die ik al kende, veel beter leren kennen. Tijd voor wat highlights!

Big life changes
Pfoe, dat klinkt dramatisch. Maar in 2014 zijn er ook best wel wat grote dingen gebeurd. Ik verliet mijn ouderlijk huis en ging op kamers in Utrecht. Ik moest zelf leren koken en wassen, maar ik zit er inmiddels al een hele tijd en ik red me prima.
Wat ook een best grote verandering is, maar zeker een hele leuke: I got a boyfriend now! Nu ik dit schrijf, hebben we alweer meer dan 8 maanden! Time flies when you’re having fun! En dat is zeker waar. De afgelopen 8 maanden waren heerlijk en ik hoop dat dat nog heel lang zo blijft!

Travelling
Ik ben dit jaar naar Lissabon geweest, en het was tof! (Klik hier voor mijn reisverslag :)). Ik hou best wel veel van reizen, maar ik ben nog niet op heel veel plaatsen geweest, dus het is zeker tof dat ik nu Lissabon ook van mijn lijstje af kan strepen. Op naar nog meer reizen in 2015!

Other fun stuff
Ook ben ik naar concerten en festivals geweest. Namelijk naar fall out boy en Omnia en naar de Elf Fantasy Fair. En zoals jullie in mijn kerstcadeautjes post al hebben kunnen lezen, mocht ik ook mee naar Disneyland in december. It was awesome!

2015 Sneak-Peek
Ik ben al een aantal dingetjes van plan in 2015. Ik ga namelijk naar Londen over 2 weekjes, voor een heerlijk weekendje weg met mijn vriend. Ook ga ik naar Budapest in april en ben ik van plan in de zomervakantie nog met een vriendin op reis te gaan, maar ik weet nog niet waar naartoe.

Verder ben ik ook nog van plan te verhuizen. Ik heb nog niets anders gevonden, maar ik zit nu op kamers en moet de keuken en badkamer delen en het is nogal gehorig in mijn huis (lees: een hospita met drie kinderen die nogal vaak ruzie hebben), dus ik ben op zoek naar mijn eigen plekje, waar ik niets hoef te delen en het wat rustiger is.

Ik geloof dat ik verder nog niet echt veel dingen heb staan. Natuurlijk wil ik ook dit jaar veel plezier gaan maken en veel leuke dingen gaan doen! En meer bloggen staat ook hoog op mijn lijstje!

En hoe zit het met jullie? Hoe was jullie afgelopen jaar? Nog plannen voor 2015?

Advertentie

8 thoughts on “Goodbye 2014, hello 2015!

  1. Wat een leuke foto’s daar bovenaan, die mogen best wat groter 🙂 Ik hoop dat 2015 ook weer een mooi jaar mag worden en dat je een gezellig huis mag vinden met je eigen rustige plek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s