Home » Persoonlijk » Christmas presents!

Christmas presents!

Hoi lieve lezers! Het is weer eens heel erg stil geweest hier. Ik ga (voor de duizendste keer) hard proberen om weer wat meer te bloggen, maar ik heb het nog steeds best wel druk, dus ik kan niets beloven, helaas 😦
Vandaag heb ik voor jullie een beetje een late post over mijn kerstcadeautjes 😀 Ik heb best wel veel leuke dingen gekregen, en dit wil ik graag met jullie delen. Enjoy!

IMG_20141226_091541
Ik mocht dit jaar niet 1x, maar wel 2x kerst vieren! Namelijk een keer bij mijn eigen familie, en ook nog eens bij mijn vriend thuis. Yay, meer kerst! De foto hierboven laat de cadeautjes zien die ik bij mij thuis gekregen heb. Ik heb het boek 1984 van George Orwell gekregen. Ik heb deze al gelezen (de recensie vinden jullie hier), maar ik had hem toen geleend van de bibliotheek, dus ik ben heel blij dat ik hem nu zelf heb. Ook kreeg ik het boek Lewis Carroll’s games and puzzles, die jullie niet op de foto kunnen zien, omdat die pas later binnen kwam. Het is een klein boekje met een verzameling spellen, puzzels en raadsels die Lewis Carrol gemaakt heeft. Ik heb veel zin om hierin te beginnen!
Ik kreeg ook de dvd Beetlejuice om mijn Tim Burton collectie uit te breiden :). Deze film is best wel oud, ik heb hem een keertje half gezien op televisie. Toen vond ik hem heel tof, dus ook deze ga ik binnenkort opnieuw kijken!
Verder kreeg ik witte wijn glazen, een nieuwe theedoos, een mok voor chocolademelk  die heel erg lijkt op het gingerbread poppetje dat jullie vast wel kennen uit Shrek. Ontzettend leuk! 😀 (en mét een zakje instant chocolademelk, nom!).
Ik kreeg ook nog een zakje losse bosvruchten thee van De tuinen. Heel erg lekker, als je van zoete, rode thee houdt, kan ik deze zeker aanraden! En voor in de thee kreeg ik nog honing 🙂
Pfoe, ik ben flink verwend, vinden jullie niet? En dit is nog niet eens alles! Ik kreeg ook nog een adressenboekje, een zak M&M’s, een douchesetje van de Lush (met dream cream en snowcake zeep). Heerlijk, ik kan weer lekker badderen! 😀
Ten slotte kreeg ik nog het spel 221B Baker Street: A sherlock holmes master detective game, van the literary gift company. Het is een bordspel dat volgens mij lijkt op Cluedo, maar dan helemaal in de trant van Sherlock Holmes. Ik heb echt heel erg veel zin om dit spel te gaan spelen! Wanneer ik dat gedaan heb, zal ik daar ook nog wel een review over schrijven, mochten jullie dat leuk vinden.
Jullie weten inmiddels ook wel dat ik best wel fan ben van Alice in Wonderland (duh, kijk naar de titel van mijn blog) en mijn lieve vriendje gaf me dan ook een setje oorbellen waarin Chesire Cat verstopt zit (natuurlijk die uit de Burton versie). Ze zijn echt heel tof, en ik ben er heel blij mee, net zoals met de rest van mijn cadeaus. 🙂 Dankjewel, lieve familie!

IMG_20141230_100402
Dan nog de cadeaus die ik bij mijn vriend thuis kreeg. Nu ik alles zo op een rijtje zet, blijkt dat ik wel echt heel erg verwend ben, en het beste cadeau moet nog komen. Jeetje..
Goed, ik kreeg een setje mokken met Mrs. en Mr. die ik graag wilde hebben. Ik had eigenlijk op mijn lijstje de ‘mr right & mrs. always right’ mokken van de Xenos gezet, maar deze vind ik net zo leuk :). Ook kreeg ik twee theepotjes (waaronder gelijk een theekopje zit) en een bijpassend schaaltje en ook nog een bijpassende etagère. Ik vind het motiefje dat erop staat echt heel tof, lekker vrolijk, dus ook hier ben ik heel blij mee 🙂

10882220_10202072071441625_3624573147253585974_nOok kreeg ik van het zusje van mijn vriend, nog een fotolijst met daarin drie foto’s van mijn vriend en mijzelf. Echt ontzettend lief! 🙂 Hij heeft al een mooi plekje gekregen in mijn kamertje.

IMG_20141229_165609Het beste cadeautje moest nog komen, zei ik net. Jullie herkennen het kasteel op deze foto vast wel. Ik mocht mee naar Disneyland Parijs! Jullie moeten weten, ik roep echt al mijn hele leven dat ik een keer naar Disneyland wil, maar het is er nog nooit van gekomen. De ouders van mijn vriend, zijn zusje en haar vriend, zijn best wel Disneyland-gek en hebben allen een abonnement, en dus gingen we met z’n allen op weg naar Parijs, naar het tofste attractiepark waar ik nu eindelijk geweest ben.
En het was geweldig. Mag ik nu weer terug? Ik zal jullie ergens van de week nog wel doodgooien met foto’s, want ook dit moet ik natuurlijk met jullie delen 🙂

Later in de vakantie besloot mijn vriend dat ik nog niet genoeg verwend was, en gaf hij me een nieuwe verslaving, namelijk: De sims 4! Jullie begrijpen wel wat ik nu de hele dag aan het doen ben, zeker?

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle toffe cadeaus. Ik ben heel blij met alles wat ik gekregen heb 🙂 Dankjulliewel!

En nu, mijn lieve volgers, wat hebben jullie gekregen voor kerst?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s