Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Goedemorgen allemaal! Het is zondag 2 november vandaag, Nanowrimo is in volle gang, maar ik wilde jullie mijn wekelijkse showcase ook niet onthouden, dus let’s go!

Gekocht
IMG_20141030_131125 Ik had van de week een dipje, en ik kwam toevallig langs de Bruna (en de starbucks, maar ik ging jullie mijn boeken laten zien, niet de koffie die ik gedronken heb deze week) en ik zag daar the fault in our stars liggen voor een 10tje. Ik zit al een hele tijd te twijfelen of ik dit boek wil lezen, want het is echt een ding in boekbloggerswereld en het wordt nu ook verfilmd (is verfilmd?), maar aan de andere kant: Het is zo zielig!
Ik heb besloten hem toch maar gewoon te lezen en dus kocht ik hem bij de bruna.

Een ander boek dat ik kocht is Gould’s book of fish. Ik ken dit boek zelf niet,maar ik moet het gaan lezen voor het volgende college blok, dus besloot ikIMG_20141102_083405 het te bestellen op awesomebooks.

 

Geleend
Geen!

Gekregen
Geen!

Dat was het weer voor deze week! Ik heb deze week niet zoveel gelezen, dus dat kan ik ook niet met jullie delen, maar hopelijk lees ik volgende week meer!

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht? Of een van deze boeken gelezen? 🙂

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s