Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Hoi lieve lezers! Een beetje laat, maar het is nog steeds zondag, dus nog steeds tijd voor de werkelijkse showcase! Ik heb deze week een ontzettend gaaf boek gekocht dat ik heel erg graag met jullie wil delen, dus let’s go!

Gekocht
10612547_512124638890230_6247463355344777298_n Degene die mij op instagram volgen hebben het al gezien, maar… ik heb eindelijk het boek S. gekocht! Ik heb hem al een tijdje geleden gezien in Broese in Utrecht, en telkens als ik er langs kwam, moest ik even een kijkje nemen in dit boek. Want wat is dit geweldig! Ik heb besloten niet te zeuren over de prijs en hem gewoon uiteindelijk te kopen! En wat ben ik er blij mee!

Het boek S is een hybride tekst. Ik weet niet zo goed hoe ik moet uitleggen wat het eigenlijk is. Het idee erachter is dat twee personen een boek vinden van V.M. Straka getiteld the ship of Theseus en op zoek gaan naar de auteur. De auteur heeft veel provocerende boeken geschreven en wordt gezocht, maar niemand weet wie het is. In het ‘boek’ doen deze twee personen een zoektocht doen naar deze auteur, en dat doen ze door het boek te voorzien van aantekeningen en allerlei dingen die ze vinden, zoals kaarten, brieven en dat soort dingen.

Ik weet nog niet hoe ik dit boek moet gaan lezen, maar wat ziet het er al prachtig uit! Ik ben echt heel benieuwd!

Geleend
Geen!

Gekregen
Ik heb ook het boek De evolutie van een huwelijk binnen gekregen, waar ik geen foto van heb omdat het nog geen echt boek is, maar een manuscript (overigens, dat is echt heel gaaf, vinden jullie niet?) Deze zal ik aanstaande donderdag gaan recenseren voor de leesclub een perfecte dag voor literatuur.

Gelezen
Eh.. oke dit is heel slecht maar ik heb deze week geen enkel boek gelezen.. Ik hoop dat ik er de volgende week wel aan toekom!

Gaan lezen
Ik wil dus de evolutie van een huwelijk uitlezen, en ook wil ik de verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar lezen en dansen met herinneringen. Wish me luck!

 

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s