Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Hoi lieve lezers! Vandaag een showcase met alleen maar gelezen boeken, en boeken die ik nog moet lezen, simpelweg omdat ik niks gekocht/geleend/gekregen heb. Enjoy!

Gelezen
Ik heb deze week Sultana’s dream gelezen, een boek over een feministische Utopia. Stiekem is deze maar 8 pagina’s, maar ach, ik noem hem toch maar even. Verder las ik Hier blijf ik, waarvan jullie de recensie ook al hebben kunnen lezen. (Klik daarvoor hier). Ook heb ik The snow queen van Michael Cunningham uitgelezen. Hier komt later nog een recensie van. Verder ga ik zometeen proberen om Brave new world nog uit te lezen.

To read
Ik heb dus niet alles gelezen wat ik wilde lezen deze week, maar toch heb ik best wel veel gelezen. Ik ga komende week nog we lezen en ook wil ik De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar uitlezen, en dansen met herineringen, als het me lukt.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gelezen?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s