Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Goedemorgen lieve lezers! Hoe is jullie weekend? Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuwe showcase! Ik heb geen boeken gekocht deze week, maar wel wat binnengekregen! Lees verder voor de boeken.

Gekocht
Geen dus!

Geleend
Met mijn studievereniging houden we een aantal keer per jaar een leesclub, waarbij we een boek lezen en die vervolgens gaan bIMG_4515espreken. Het boek dat we dit keer gaan bespreken is The Snow Queen van Michael Cunningham. Ik ken het boek niet, maar ik wilde toch mee doen aan de leesclub. Een klasgenootje had het boek al gekocht en van haar mocht ik het lenen, dus vandaar dit boek in mijn showcase!

Gekregen
IMG_4514Er zijn ook een aantal boeken die ik deze week binnen heb gekregen. De eerste is Hier blijf ik, van Sanneke van Hassel, een boek voor de leesclub een perfecte dag voor literatuur. We gaan deze a.s. woensdag recenseren, dus ik zal het zo snel mogelijk gaan lezen.
Ook kreeg ik dansen met herinneringen binnen, van Martin Gijzemijter. Ik heb email contact met deze auteur omdat ik een recensie van dit boek las, en dit boek ook graag wilde lezen. Nu ik hem binnen heb, zal ik dat zeker gaan doen!

Gelezen
Ik heb ook een aantal boeken gelezen afgelopen week. Ik heb net het boek Herland van Charlotte Perkins Gilman uitgelezen, voor het utopische boeken vak. Verder las ik deze week Lolita van Nabokov uit, en man, wat een boek! Ik heb deze met 4 sterren beloond. Recensie komt later, maar ik kan jullie vertellen dat ik best we enthousiast ben over dit boek!

Gaan lezen
Ik ga komende week dus hier blijf ik lezen en ook ga ik proberen the snow queen uit te lezen. Verder moet ik voor school nog de boeken sultana’s dream en we lezen, en ook brave new world. Ik heb op mijn to do lijstje ook dansen met herinneringen alvast gezet, maar ik weet niet of dit allemaal gaat lukken, want het zijn best wel veel boeken.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gelezen?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s