Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Hee! Weer een showcase op zondag! Misschien moet ik het dit keer proberen vol te houden. Ik heb deze week helaas geen nieuwe boeken gekocht/geleend/gekregen šŸ˜¦ Maar ik heb nog genoeg boeken om te lezen, dus in deze showcase laat ik jullie zien wat ik deze week gelezen heb en wat ik ga lezen.

Gelezen
Laat ik iets verder terug gaan dan vorige week, want ik heb jullie al een hele tijd niet meer op de hoogte gehouden van wat ik aan het lezen was. Moet ik toegeven dat ik ook niet echt veel gelezen heb.
Ik heb twee weken terug eindelijk de lof der zotheid herlezen. En het was wederom geweldig. Mijn recensie kunnen jullie hier lezen.
Verder las in Thomas More’s Utopia (klik!) en nog meer Utopische werken, namelijk The Blazing World van Cavendish (recensie staat al bij drafts!), Gullivers travels (ook die recensie ga ik zometeen schrijven) en deze week heb ikĀ The Time Machine, van H.G. Wells uitgelezen.
Ook las ik deze week Candide, geschreven door Voltaire. Wederom een boek dat ik voor school heb gelezen. Het lijkt net of ik alleen maar boeken voor school heb gelezen – niet gek als je literatuurwetenschap doet – maar ik heb ook EINDELIJK Veronica Roth’s laatste deel van Divergent uitgelezen,Ā Samensmelting. De recensie hiervan komt nog, ik heb echt heel veel zin om die te schrijven, omdat ik me af vraag of jullie net zo gefrustreerd zijn door het einde als ik (don’t worry, ik ga niet spoilen)

Gaan lezen
Ik heb voor volgende week een aantal boeken gepland staan om te lezen. Als eerst: Lolita, van Nabokov. Ook deze moet ik voor school lezen, dus dat moet ik dan ook wel even doen. Verder ga ik (ook voor school) Herland lezen en heb ik nog een recensie boek liggen getiteldĀ hier blijf ik, die ik ook binnenkort ga recenseren.
Herland is vrij kort en Lolita wil ik eigenlijk vanavond al uit hebben. Als dat lukt dan ga ik proberen omĀ De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar lezen, die ik heb geleend van mijn zus.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gelezen?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s