Home » Showcases » Showcase Tuesday

Showcase Tuesday

IMG_3475Hoi lieve lezers! Ik ben wat te laat met mijn showcase, dus ik maak er voor nu maar een showcase tuesday van, vinden jullie dat goed? Ik heb er al een aantal keer geen meer gedaan, dus ik wilde er deze week nog wel een schrijven, maar het is me niet gelukt, dus vandaar dat ik het nu doe. Okay, Let’s go!

IMG_4510 Gekocht
Ik was afgelopen vrijdag in Amsterdam omdat we met school een excursie hadden naar het stadsarchief. Dat duurde maar een uurtje, dus we besloten daarna nog eventjes de stad in te gaan. We liepen richting de Forever21 en toen kwamen we ineens Waterstone’s tegenkwamen. Daar moest ik natuurlijk wel even naar binnen (even, kuch, ik geloof dat ik een uur binnen ben geweest, maar goed). Wat een prachtige boeken! Ik kon deze winkel niet verlaten zonder iets te kopen, en ik besloot Lolita van Nabokov aan te schaffen. Ik moet deze sowieso ergens volgende week lezen voor college dus ik vond het een goed idee om deze te kopen.

Geleend
IMG_4509Dit boek lijkt me zo leuk! Ik heb al aan verschillende winacties meegedaan, maar ik heb het helaas niet gewonnen. Gelukkig heeft mijn zus hem binnen gekregen om te recenseren en ik mocht hem van haar lenen. De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar, heeft zij 5 sterren gegeven, dus ik ben echt heel erg benieuwd!

Gekregen
Verder heb ik deze week nog een proefdruk binnen gekregen van De evolutie van een huwelijk, waar ik nu geen foto van heb aangezien het een proefdruk is en dus nog geen echt boek. Desalnietemin ben ik er erg blij mee en ga ik hem binnenkort voor jullie recenseren!

 

Advertentie

One thought on “Showcase Tuesday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s