Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Goedemorgen lieve lezers! Vorige week was er geen showcase sunday, niet omdat ik jullie niets te showen had, maar omdat ik het druk had en de halve zondag bezig ben geweest met reizen en de andere helft bezig was met verjaardagen. Maar dat betekent wel dat ik vandaag 3 boeken heb om jullie te laten zien! Enjoy! ūüôā

Gekocht
IMG_20140816_101157 Herinneren jullie je deze nog. Als dat niet het geval is, heb ik hem niet genoeg gespamd. Dit is het boek dat mijn vriend geschreven heeft. Vorige week heeft hij de eerste selectie laten drukken en natuurlijk wilde ik ook heel graag een boek hebben. En Ta Daa! Here it is!

Geleend
IMG_20140817_104424Bij de bibliotheek leende ik dit boek, The Cirkle van Dave Eggers. Dit boek staat al een hele tijd op mijn to-read lijst, en nu kan ik hem eindelijk gaan lezen!

Van een vriendin leende ik Harry Potter en de school der wijzen. Nee, dat klopt, dat is niet de originele titel van het eerste boek. Dit is dan ook niet het eerste boek in de serie, maar een boek over alle boeken en hoe filosofie daarin terug komt. Erg interessant! IMG_20140817_104417

Gekregen
Geen!

Gelezen
Nu ga ik dus even vorige week erbij pakken. Deze week heb ik niets gelezen, slecht he? Ik ben wel bezig in De school der wijzen en in Pride & Prejudice, maar ik heb op het moment dat ik dit schrijf nog niets uitgelezen.
Vorige week heb ik 1984 uitgelezen, en wow. Dit boek blijft je echt bij, ik word er een beetje paranoia van! Recensie staat al in drafts, dus die krijgen jullie binnenkort!
Verder heb ik de dichtbundel van Sappho, liederen van Lesbos uitgelezen en deze heb ik 3 sterren gegeven. Dan heb ik nog¬†Breakfast at Tiffany’s eindelijk gelezen, maar deze viel jammer genoeg wat tegen. Deze krijgt 2 sterren.
Ten slotte heb ik eindelijk A modest Proposal van Jonathan Swift gelezen. Ook deze vond ik erg goed, en deze kreeg dan ook 4 sterren.

Gaan lezen
Ik wil vandaag Pride & Prejudice uit hebben en komende week het boek van Harry Potter afronden. Dan wil ik alvast beginnen aan de boeken die ik voor komend blok moet lezen, namelijk De lof der zotheid, die ik al een keer gelezen heb en toen al fantastisch vond, ook al begreep ik er niet veel van. Verder denk ik dat ik me door Utopia heen ga worstelen. Ik ben al een keer begonnen maar dit boek viel nogal tegen en ik heb het weg gelegd. Ik moet het lezen voor college, dus ik ga het nog maar eens proberen.

Hebben jullie nog leuke boeken gelezen deze week?

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s