Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475

 

Hoi lieve lezertjes! Een beetje laat, maar nog niet te laat voor mijn wekelijkse showcase sunday! Let’s go!

Gekocht
Ik heb deIMG_20140803_172134ze week één boek gekocht, die ik voor komend blok op de universiteit nodig zal hebben, namelijk Candide van Voltaire. Ik heb deze besteld op the book depository.

Geleend
Geen! Mijn leesstapel is nog steeds hoog genoeg..

Gekregen
Geen!

Gelezen
Ik ben nog steeds bezig mijn reading challenge in te halen, maar het gaat vrij langzaam. Ik heb deze week twee boeken gelezen, namelijk The Sunken ‘Panesian (het boek van mijn vriend dat ik al de hele tijd aan het hypen ben hier). Ik heb dit boek beloond met 4 sterren. Ook heb ik Klaas gelezen, een boek van Nico Dijkshoorn dat ik dit jaar gewonnen had. Dit boek kreeg 3 sterren.

Gaan lezen
Ik ben nu halverwege 1984 van George Orwell en ik ben er helemaal weg van. Mijn doel is om 3 boeken per week te lezen en eigenlijk wil ik deze vanavond dus nog uitlezen, maar dat zijn nog 145 bladzijden dus ik denk niet dat dat hem gaat worden. Misschien dat ik zo in de dichtbundel van Sappho ga beginnen, die is dun, dus dan haal ik mijn 3 boeken per week nog wel..
Voor komende week wil ik Pride and Prejudice gaan lezen, omdat mijn zus Wendy (Wensend.com) een readalong aan het houden is met dit boek. Ik hou echt van Austen dus ik heb besloten mee te doen.
Verder heb ik eigenijk nog geen idee wat ik ga lezen.

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s