Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475

Hoi lieve lezers! Wat een lekker weertje he? Hebben jullie ook lekker in het zonnetje zitten lezen deze week? Ik in ieder geval wel! Ik zal in deze showcase geen gekochte/geleende/gekregen boeken laten zien, simpelweg omdat dat er geen zijn. Maarrr ik heb wel wat gelezen, dus dat zal ik met jullie delen.


Gelezen
Ik ben als een gek aan het lezen om mijn goodreads challenge nog te halen. Ik liep het begin van de week 17 boeken achter. Ouch. Nu zijn het er 15. Ik heb 3 boeken gelezen (Ja, ik zie hoe dit tegenstrijdig klinkt, maar met 100 boeken in één jaar moet je 2 boeken per week lezen dus het klopt wel 😉 ) en dat zijn de volgende:
Als eerst heb ik The Scarlet Letter van Nathaniel Hawtorne gelezen. Ik heb het boek 3 sterren gegeven. Ik vond het echt een goed verhaal, al ging het soms niet erg snel.
Dan las ik ook nog De god denkbaar, denkbaar de God van Willem Frederik Hermans. Dit boek was een aanrader van een studiegenootje. Wat een vreemd boek! Het las lekker vlot, ik heb het in één dag uitgelezen, maar toen ik het boek dicht sloeg, had ik echt zoiets van, wat heb ik zojuist gelezen? Ik geef het boek 3 sterren.
Ten slotte heb ik gisteravond De stad der blinden uitgelezen, van José Saramago, een van de boeken die ik in Lissabon heb gekocht. In één woord: Wow. Gewoon wow. 5 sterren voor dit meesterwerk! Het is niet echt een gezellig verhaal (kuch, understatement) maar het raakt je en ik werd er gewoon stil van. Het is een boek wat me aan het denken heeft gezet. Dit boek is echt een aanrader!

De recensies komen nog!

Gaan Lezen
Ik denk dat ik volgende week ga beginnen aan 1984, van George Orwell. Ik hou echt van zijn Animal Farm en ik hoop dat dit boek net zo goed is. Verder denk ik dat ik The turn of the screw ga lezen, want die ligt hier ook nog en die is heel dun dus dat helpt wel voor mijn goodreads challenge.

Wat hebben jullie deze week gelezen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s