Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Hoi lieve lezers! Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuwe showcase sunday waarin ik mijn gekochte/geleende/gekregen en gelezen boeken met jullie deel! Vandaag geen lege showcase, dat kan ik jullie wel vertellen! Lees verder voor de boeken 🙂

Gekocht
Geen!

IMG_4377 Ik heb trouwens wel een nieuwe agenda gekocht, bij de Hema. Lekker simpel, maar toch vrolijk 🙂 Nieuwe agenda’s zijn altijd zo tof, vinden jullie ook niet?

Geleend
Wel heb ik weer boeken geleend bij de bibliotheek!
IMG_4367Deze twee boeken heb ik al vaker aangeraden gekregen van studiegenootjes, dus tijd om ze maar eens te gaan lezen! 1984 staat ook op mijn summer reading list, en aangezien ik Animal Farm (voor recensie klik hier) helemaal geweldig vond, ben ik erg nieuwsgierig naar dit boek.
Verder heb ik De god denkbaar denkbaar de god van Willem Frederik Hermans geleend. Ik had deze al eerder geleend, maar toen ben ik er niet aan toe gekomen, dus nu is het tijd voor een tweede poging!

IMG_4379

En dan heb ik nog The scarlet letter (and selected tales) geleend, van Nathaniel Hawthorne. Ik ben erg benieuwd naar the scarlet letter, omdat het iets is waar ik al meer over gehoord heb (en ondeIMG_4378r andere de film Easy A heb gezien). Can’t wait!

Gekregen
Ik heb van mijn ouders een supertof cadeautje gekregen voor in de vakantie. Het is iets dat ik in het bloggerswereldje al vaker ben tegengekomen, en dat ik al vaker in mijn handen heb gehad, waarna ik toch dacht, nee dit koop ik niet voor mezelf. Waar heb ik het over? Over het enige echte kleurboek voor volwassenen!
Het schijnt heel ontspannend te zijn, maar ik vind het ook vooral heel erg leuk. Ik heb nu ook echt zin om te gaan kleuren, iets wat ik vroeger ook graag deed.

Gelezen
Ik heb deze week The rosie Project uitgelezen, een boek dat ik 4 sterren heb gegeven. De recensie komt nog, maar ik kan jullie wel vertellen dat ik van dit boek genoten heb. Verder heb ik Alles hiervoor uitgelezen, voor ‘een perfecte dag voor literatuur’. De recensie komt 15 juli online, maar ik ben nog niet helemaal erover uit wat ik van dit boek vond.

Gaan lezen
Ik ga denk ik maar eens beginnen aan de stapel biebboeken die alsmaar hoger wordt…

Wat hebben jullie deze week gelezen?

 

 

Advertentie

4 thoughts on “Showcase Sunday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s