Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Hallo lieve lezers! Het is weer zondag, en dus tijd voor een nieuwe showcase! En deze week heb ik genoeg boeken om jullie te showen! Let’s go! 🙂

Gekocht
Geen!

Geleend
IMG_20140703_173535 
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar toen ik wat jonger was, deed ik niets liever dan op woensdagmiddag de bibliotheek door struinen, op zoek naar nieuwe, ongelezen boeken. Ik kwam dan thuis met hele stapels, en ik was gelukkig: Want voor de rest van de week had ik wat te doen, en de week daarna ging ik gewoon weer terug voor nieuwe boeken.
Dit gevoel had ik deze week weer. Ik heb een aantal boeken besteld bij de bibliotheek, waaronder The rosie project, een boek dat ik al langere tijd wil lezen, over een man op zoek naar liefde, door middel van zijn ‘The Wife Project’.

IMG_20140703_173551Ik besloot verder te kijken dan alleen de kast met gereserveerde boeken, en ik ben blij dat ik dat heb gedaan! In de Engelse afdeling vond ik nog The turn of the Screw, van Henry James. To be fair, ik weet niet waar dit boek over gaat, maar ik heb er al veel over gehoord en het is een boek dat in Amerikaanse films vaak terugkomt bij Engelse les. (Net zoals The scarlet letter. Laat ik die ook eens gaan reserveren). Maar goed, die besloot ik dus ook mee te nemen.
Ook kwam ik Life of Pi tegen, die we natuurlijk allemaal kennen van de film. De film heb ik nog niet gezien, dus ik kan nog prima eerst het boek lezen.

GekregenIMG_20140705_193850
Mijn zus doet nog steeds boeken weg, en dus heb ik deze twee boekjes van haar over genomen. Het zijn twee Franse boekjes, die ik wilde hebben om mijn Frans te oefenen. Ik heb geen idee of dit gaat werken, maar ik hoop van wel. We zullen het deze vakantie wel zien!

Ook dit boek nam ik van haar over: The kite runner (de vliegeraar), van Khaled Hosseini. Het is een boek waar ik niet veel van af weet, maar ik heb al veel goede verhalen over deze auteur gehoord, en ik ben dus erg benieuwd!IMG_20140705_193901

 
Gelezen:
Ik heb deze week Unhinged uitgelezen, het tweede deel van Splintered. Het review hiervan komt volgende week online!

Gaan lezen:
Ik heb op de planning staan: 3 boeken in de volgende week. Ik wil eigenlijk vandaag Alles Hiervoor uit lezen, van André Platteel, een recensie boek van de leesclub Een perfecte dag voor literatuur, dat we 15 juli gaan recenseren.
Verder… Ik denk dat ik the Rosie Project volgende week ga lezen. En verder kijk ik wel gewoon waar ik zin in heb.

Wat zijn jullie leesplannen voor komende week?

Advertentie

3 thoughts on “Showcase Sunday

  1. ‘Alles hiervoor’ heb ik uit, ik ben nu bezig in Leeuwenstrijd. Dat is wel heel anders. Ik ben benieuwd wat jij over ‘Alles hiervoor’ gaat schrijven! Verder ben ik al een paar weken bezig in de dikke pil ‘Het zevende kind’.

    Kom jij ook altijd meer boeken mee uit de bibliotheek dan je van plan was?

    • Ja, daar heb ik ook echt ‘last’ van, haha! Maar boek zijn tof, dus dat geeft niet 🙂 Ik ben inderdaad benieuwd naar de andere recensies van ‘alles hiervoor’. Ik ben nog steeds aan het proberen het boek een plekje te geven, ik vond het zo apart! Ik weet niet goed wat ik ervan vond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s