Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Goedemorgen lieve lezers! Het is zondag, dus weer tijd voor een nieuwe showcase! En aangezien jullie deze nu aan het lezen zijn, betekent dat dat ik een boek heb om te laten zien. Het is er dit keer maar eentje, maar aangezien de vakantie begonnen is, zullen dat er de komende weken wel meer worden!

Gekocht
IMG_20140628_104749 Dit is het ene boek dat ik heb gekocht: Language Matters, geschreven door Laurie Bauer, Janet Holmes en Paul Warren. Het is een tweedehands boek dat ik van mijn zus over genomen heb. Het is een boek over haar studie, taalwetenschap, over waar taal vandaan komt, waarom niet iedereen hetzelfde praat, wat taal een taal maakt.. kortom: Het gaat over taal. Het lijkt mij heel erg interessant en ik zal dit boek waarschijnlijk gaan lezen in de vakantie.

Geleend:
Geen! Ik heb wel een hele stapel boeken gereserveerd bij de bibliotheek, maar dat is pas zo’n 10 minuten geleden, dus ik moet nog wachten tot ze er zijn..

Gekregen:
None.

Gelezen
Ik ben momenteel in het tweede deel van Splintered bezig, getiteld Unhinged. Ik vind het nu al geweldig! Ik ben er wel al een hele tijd in bezig, want niet alleen heb ik het bloggen verwaarloost, maar ook het lezen een beetje. Ik ga proberen dit boek vandaag uit te lezen en komende week stapels boeken te gaan lezen.

Gaan lezen
Maar ja, wat ga ik dan lezen? Ik heb nog een heleboel boeken liggen waar ik dolgraag in wil beginnen, en ook de biebboeken zullen deze week ergens wel aankomen, dus ik heb genoeg keus. Ik denk dat ik gewoon ga kijken waar ik zin in heb.

 Leuk nieuws: 30 juni aanstaande, oftewel: morgen, komt er een heel tof boek uit, getiteld The Sunken Panesian, geschreven door L.S. Watchman (a.k.a. my boyfriend :)). Er komt komende week nog een stukje over dit boek, geschreven door de auteur zelf, maar voor nu zal ik de achterkanttekst met jullie delen:

The Swifttide Fleet is the least impressive of the four factions that rule the city of Narapan, a nest of pirates, cutthroats and thugs. For years, the competing fleets, stronger  one and all, have been driving the Swifttide Fleet closer to the wall. Their numbers, funds, and territory shrink by the day, and unless they act soon, the Fleet might well collapse.
Gerris, third in command on the flagship, is a simple man. He’s been indebted to the Fleet for years beyond count, and has spent the majority of his life in service of the Fleet. When the Fleet’s last chance at survival is revealed, Gerris has no choice but to pack up his scant possessions, and line up at the docks.


Voor meer informatie, klik hier

Update!!
Het boek is nu verkrijgbaar als ebook! Klik hier als je het wilt lezen, en hier voor de goodreads pagina.

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s