Home » Overige » Whoops!

Whoops!

Hoi lieve lezers!
Het is een beetje stil geweest hier hè? Afgezien van af en toe een recensie en een ‘sorry dat ik zo weinig heb geplaatst-post’, zat er de afgelopen weken niet erg veel leven in Down the rabbit hole.
De reden daarvoor.. Ik heb vakantie, dus ik kan school nu niet de schuld geven. Maar, ik heb wel een hele lieve vriend nu, die misschien wat van mijn blog-tijd gekregen heeft. Maar dat is geen reden om mijn blog en mijn lezers te verwaarlozen, dus vanaf nu ga ik beter mijn best doen met lezen en recenseren, en andere leuke dingen.

Een van die andere leuke dingen, is mijn boek. Ik ben nu klaar met het eerste deel editen en druk bezig met het tweede deel. Ik ben van plan het deze vakantie af te maken en dan ga ik op zoek naar een uitgeverij. Ik vind het heel spannend allemaal. Ik hou jullie op de hoogte! 🙂

Voor nu: Iedereen die nog druk is met tentamens/examens/proefwerken/weetikhet, veel succes! Iedereen die al vakantie heeft: Ik wens jullie een fijne vakantie en hoop jullie vaker hier terug te zien, bij alle leuke blogposts die er nog aan gaan komen!

Advertentie

One thought on “Whoops!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s