Home » Persoonlijk » The very inspiring blogger award

The very inspiring blogger award

Ik ben genomineerd voor een hele toffe award: The very inspiring blogger award. Dankjewel Ivette! 🙂
Bij deze award is het de bedoeling dat je 7 feitjes over jezelf verteld. Het was lastig om 7 interessante dingen te zoeken, maar ik denk dat ik wel wat leuke feitjes voor jullie heb!


Fotografie
Ik ben dol op fotografie! Ik heb vorig jaar een spiegelreflexcamera gekocht en pfoe, ik ben zo gelukkig met dat beestje! Of ik er echt iets mee wil/kan doen ‘later als ik groot ben’, ik heb geen idee, maar voor nu blijft het een leuke hobby 🙂


Slechte meidenseries
Ik heb het in mijn recensies vaak over of iets nu wel of niet literair is – logisch, als literatuurwetenschapper. Maar als je kijkt naar de series die ik graag kijk, die zijn echt verre van literair. Het zijn echt van die slechte tienerseries, maar daarom des te leuker! Waar heb ik het over? Denk aan New Girl, Awkward, 90210, Gossip Girl, Gilmore Girls, Pretty Little Liars en Once Upon a Time (okay, die laatste is misschien iets meer literair, vanwege het sprookjes gehalte enzo, maar alsnog..)

Fimo Klei
Vorig jaar had ik tijd over en ik was toen op zoek naar een nieuwe hobby. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk bij Fimo Klei. Het is klei (goh) in alle kleuren die je je maar kan bedenken (zelfs doorzichtig en met glittertjes en weet ik wat nog meer) en het is heel fijn, je kan er echt alles mee maken. Ik begon met cupcakes en chocoladereepjes en ik maakte daar sieraden van. Ik heb er zelfs nog aan gedacht een eigen webshop te openen, maar dat is er niet meer van gekomen. Ik heb er nu weer minder tijd voor, maar het is nog steeds erg leuk!

Muziek
Muziek is voor mij altijd erg belangrijk geweest. Ik heb echt ontzettend veel verschillende muzieksoorten leuk gevonden, waarvan sommige te beschamend zijn om met jullie te delen, hihi.. Maar momenteel, en eigenlijk echt al een hele lange tijd, luister ik vaak naar Fall Out Boy en Panic! at the disco. Dit zijn wel echt mijn favoriete bands sinds ik in groep 8 zat ofzo. Vorig jaar (en begin dit jaar) heb ik ze beide voor het eerst live gezien, en dat was echt geweldig!

Tim Burton
Nog iets waar ik fan van ben: De films van Tim Burton. Het rare, absurde in de films, het hilarische, het is gewoon geweldig. Mijn favoriet is denk ik Sweeney Todd, maar ik vind eigenlijk alles heel erg gaaf.

Reizen
Ik wilde zeggen dat ik dol ben op reizen. Maar is het eerlijk om dat te zeggen terwijl ik nog op niet zo heel veel plaatsen ben geweest? Ik wil de wereld zien, culturen ontdekken en gewoon genieten van een ander land. Dat is iets wat op mijn to do lijstje staat, er zijn nog zoveel plekken waar ik nog naar toe wil!

Boek boek boek boek
Als boekblogger hoort hier natuurlijk wel een stukje over boeken bij. Ik lees al zo lang ik me kan herinneren. Ik weet niet meer dat ik voorgelezen ben, maar ik kan me wel de woensdagmiddagen in de bibliotheek herinneren, de hele middag op zoek naar de mooiste boeken (en vooral ook boeken die ik nog niet kende..). Ik las Francine Oomen (Lena Lijstje en Hoe overleef ik), de griezelbus, de kippenvel serie, de serie van floortje.. kortom; vanalles dus.
Als ik kijk naar lievelingsboeken of lievelingsauteurs, dan is het eerste wat in mijn hoofd opkomt: Virginia Andrews. Toen ik net, of nog net niet op de middelbare school zat, kocht ik een omnibus met volgens mij de Casteel serie. 5 boeken in één, en ik geloof dat ik ze in een of twee weken uitgelezen heb. Heerlijk vond ik het, en ik ging snel op zoek naar meer! Ik heb de meeste boeken van Andrews wel gelezen, denk ik. Misschien tijd om ze nog eens op te pakken?

Dat waren wat weetjes over mijzelf! Nu is het de bedoeling dat ik nog wat bloggers nomineer (15 eigenlijk, maar dat is wel een beetje veel..) Tromgeroffel graag, hier zijn mijn genomineerden:
Wendy
Annelies
Joyce
Sue
Annelieke

En verder iedereen die het leuk vindt om deze tag over te nemen 🙂

Advertentie

7 thoughts on “The very inspiring blogger award

  1. Pingback: Boekenz |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s