Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475

 

Hoi lieve lezertjes! Als jullie dit lezen, zit ik al in het vliegtuig op weg naar het prachtige Lissabon! Maar geen zorgen, ik heb een aantal recensies en posts ingepland voor de komende week, ik laat jullie niet zonder leesvoer!
Wat leesvoer betreft, ik heb deze week weer wat dingen ingeslagen. In mijn wekelijkse showcase sunday laat ik dat natuurlijk maar al te graag zien!

Gekocht
 Oops I did it agaIMG_3831in! Ik heb weer boeken gekocht terwijl dat eigenlijk niet mocht! Maar ach, boeken maken een mens (of in ieder geval mij) gelukkig, dus waarom zou ik het niet doen!
Ik heb 2 boeken besteld, maar op eentje moet ik om de een of andere reden nog eventjes wachten. Maar dat geeft niet. Ik heb in ieder geval het tweede deel van splintered, namelijk Unhinged al binnen, en ik kan echt niet wachten om daarin te beginnen!

 

IMG_3830Geleend
Ik heb eindelijk een abonnement op de bieb in Utrecht! Ein-de-lijk! Nu ik eindelijk inwoner ben, besloot ik dat ik dit ook maar eventjes moest regelen. En ik heb natuurlijk gelijk een boek geleend, namelijk: Daar is hij weer van Timur Vermes, een boek over Hitler die in de 21e eeuw wakker wordt en probeert opnieuw aan de macht te komen. Recensie hiervan komt binnenkort! Ik kan alvast verklappen dat ik het boek 3 sterren heb gegeven.

Gekregen
Deze keer geen!

Gelezen
Ik heb deze week dus daar is hij weer gelezen, die ik net noemde. Ook heb ik Het lied en de waarheid gelezen, waarvan jullie gisteren de recensie hebben kunnen lezen.

Gaan lezen
Ik weet nog niet of ik er tijd voor heb, maar in ieder geval zitten Utopia, Frankenstein en Gulliver’s travels al in mijn koffer!

Hebben jullie nog leuke boeken ontdekt deze week? 🙂

Advertentie

3 thoughts on “Showcase Sunday!

  1. Unhinged heeft een erg bijzondere cover. Doet me ergens aan denken, maar ik heb geen idee waaraan :’) ‘Daar is hij weer’ krijgt van mij pluspunten omdat de titel in blackletter geschreven is. Klinkt interessant, ik zal uitkijken naar de review.

    Zelf ben ik met The Three Musketeers van Dumas bezig. Het is ontzettend duidelijk dat het uit een hele andere wereld komt (om de een of andere reden valt dat me meer op dan bij andere werken van rond 1850), maar het een goed verhaal, vaak spannend. Omdat de hoofdstukken ook nog eens best kort zijn heeft het een heel hoog “nog ééntje dan en dan ga ik écht slapen”-gehalte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s