Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Pfoe! Ik heb twee drukke, maar leuke weken achter de rug! Tentamens, essays, je kent het wel, maar ook ben ik verhuisd! Dat had ik volgens mij al eerder gezegd, maar ik heb nu een kamer in Utrecht! Het was even druk met meubels uitzoeken, schoonmaken, kasten in elkaar zetten, spullen mee heen en weer nemen, maar alles is nu klaar en dat betekent: minder reistijd, meer tijd voor school, lezen en bloggen! Verder heb ik nog andere leuke dingen gedaan deze weken, zo heb ik meegedaan aan een open podium waar ik een eigen gedicht heb voorgedragen (spannend! Ik ben er nog steeds niet over uit of ik hem nu wel of niet hier wil posten..), en ook ben ik gisteren naar Divergent gegaan (de film dus. Als jullie nog een boek versus film blogje willen zien, let me know!)

Goed, terug naar de boeken. Ik ben eigenlijk nog steeds in een book ban, ik mag eigenlijk niks meer kopen. Je hoort (leest) het waarschijnlijk al; ik heb me er niet helemaal aan gehouden. Maar ze zijn nog niet binnen, dus ik heb nog tijd! Ik heb twee boeken besteld op The book depository en welke dat zijn, dat hou ik nog eventjes geheim ;).
Verder heb ik niks geleend, al ben ik wel van plan binnenkort (eindelijk) een abonnement te nemen op de bibliotheek in Utrecht. Ook heb ik deze week niets ontvangen.

Wat heb ik gelezen sinds mijn vorige update? Natuurlijk Half Zwart waarvan jullie gisteren het review hebben kunnen lezen, maar ook heb ik The daylight gate gelezen (die ging overigens ook over heksen, review komt nog!) en Wat ik weet, een boek die we lazen met de leesclub een perfecte dag voor literatuur. De recensie daarvan hebben jullie ook al kunnen lezen.

Komende week wil ik Het lied en de waarheid uitlezen, van Helga Ruebsamen. Ook wil ik graag Frankenstein lezen en misschien eindelijk Utopia uitlezen..

Wat hebben jullie deze week gelezen?

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s