Home » Overige » Boekenweek!

Boekenweek!

Een dagje te laat, maar ach! Waar heb ik het over? De boekenweek natuurlijk! Gisteren is de 79e editie van de boekenweek gestart, met als thema: Reizen. Ik denk dat jullie de link wel kunnen leggen toch? Wanneer je leest, reis je naar een andere plek. Of dat nou zweinstein is, het Engeland van Jane Austen, het Frankrijk van Miss Bovary of Narnia, dat maakt niet uit, maar je verblijft even op een totaal andere plek. En wie wil dat nu niet?

Tijdens de boekenweek zijn er zoals altijd leuke dingen te doen door het hele land. Denk aan schrijfwedstrijden, het boekenbal, en nog vele andere dingen. In de bibliotheek en in de boekhandel zijn zeker leuke dingen te doen. En ook kun je je boekenverzameling nog iets uitbreiden! Het boekenweekgeschenk, dat je krijgt bij aankoop van Nederlandse boeken voor minstens €12,50, is dit jaar geschreven door Tommy Wieringa en is getiteld: Een mooie jonge vrouw.

Ook krijg je dit keer wat leuks in de bibliotheek! Verschillende auteurs hebben meegewerkt aan een bundel, getiteld Ondertussen ergens anders. De bundel bevat korte verhalen over de mooiste reiservaringen die de auteurs hebben.

Klinkt leuk toch? Zijn jullie nog van plan boeken te kopen in de boekenweek? Of gaan jullie extra veel lezen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s