Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475

Hoi allemaal! Leuke week gehad? Veel gekocht? Ik stiekem wel.. Vandaag een goed gevulde showcase! Lees verder als je wilt weten wat ik nu weer allemaal gekocht heb..

Gekocht

IMG_3628

Ik kwam in Utrecht een heel leuk kraampje tegen op de wekelijkse markt. Namelijk: Een boekenkraam! En ik kwam toch leuke dingen tegen!

Het eerste boek dat ik tegen kwam, was The book thief. Dit is een boek dat ik de laatste tijd op een heleboel blogs tegen kom, en ik had besloten dat ik hem wilde lezen. Nu ik hem tegen kwam voor €1,50 kon ik hem dus ook niet laten liggen!

Dan ook nog: Poeh en de filosofen. Ik vond deze eigenlijk wel grappig. Ik heb gehoord over filosofen die naar de filosofie in Harry Potter kijken, maar in Winnie the Pooh? Dat kende ik nog niet. Deze was ook €1,- dus ik besloot hem mee te nemen.

IMG_3624

Verder kwam ik ook The canterbury tales tegen. Daar was ik echt heel blij mee! Ik wil deze echt al super lang hebben, maar hij is overal best wel duur. Hier lag hij voor €1,-! Ongelooflijk! Dus ook die ging mee.

Ten slotte kocht ik nog een boek van Jane Austen, namelijk Sense and Sensibility. Ik had deze al in het Nederlands maar ik wil ze eigenlijk gewoon in het Engels lezen, dus ook deze besloot ik mee te nemen.

Met mijn verjaardag een paar weken terug, had ik een boekenbon gekregen. Het perfecte cadeau! Ik wilde eigenlijk wachten tot de Polare open ging, maar ik denk dat we dan lang kunnen wachten, dus besloot ik maar eens een kijkje te gaan nemen bij de Libris in Utrecht. Daar zag ik The catcher in the rye staan. Ik heb hier hele goede verhalen over gehoord en dit was dus niet zo’n moeilijke keuze!

IMG_3641 Een tijd terug had ik boeken besteld op Awesomebooks. Eentje die ik nodig had voor school en eentje erbij zodat de verzendkosten gratis waren. Mijn boeken zijn helaas ergens kwijt geraakt in de post, maar gelukkig was het bedrijf zo aardig om de kosten van het ene boek terug te geven en het andere boek opnieuw op te sturen. Dat was breakfast at tiffany’s van Truman Capote.
Ik wilde deze film al een hele tijd kijken, en toen kwam ik erachter dat er ook een boek van was. Dat wist ik nog helemaal niet! Ik ga dus eerst het boek maar eventjes lezen..

Geleend
Geen!

Gekregen
IMG_3623Het is weer tijd voor een nieuw ‘een perfecte dag voor literatuur’ boek! Ik kreeg deze week Barrevoetse Februari binnen, van Herta Müller. Ik vind dit echt super leuk, want zoals jullie misschien al wisten, heb ik een boek van haar moeten lezen tijdens college. Dat was Traveling on one leg, en ook de review hebben jullie al kunnen lezen.
Erg leuk dus dat ik nu weer een boek van haar mag reviewen!

Gelezen
Ik heb dus behoorlijk veel gekocht deze week. Maar ik heb ook wel het een en het ander gelezen!
Ik heb Duel met paard gelezen, waarvan de recensie gisteren online kwam. Ook heb ik een tragedie van Goethe gelezen, namelijk Iphigenie auf Tauris. Ten slotte ga ik nog proberen Dubliners van James Joyce dit weekend uit te lezen.

Gaan lezen
Deze stapel wordt alsmaar hoger en hoger.. Ik ben van pIMG_3642lan een boek van Jane Austen op te pakken voor volgende week (ik weet nog niet welke, maar ik heb keuze uit 3), al hoorde ik net dat ik ook een groot deel van The canterbury tales moet gaan lezen voor maandag. Dat is dus misschien ook een goed idee..

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht? 🙂

Advertentie

6 thoughts on “Showcase Sunday

  1. Wauwww echt geweldig zo’n kraampje! Deze week heb ik geen boeken gekocht (ik ben trots op mezelf), maar dat komt ook omdat ik vrijdag naar het boekenfestijn in Nieuwegein ga (jij toevallig ook) en daar wil ik mijn duurverdiende centjes gaan uitgeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s