Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Hoi allemaal! Het is weer zondag, dus tijd voor een showcase sunday!

Gekocht
Nog geen.. Ik heb nog een boekenbon liggen die ik voor m’n verjaardag heb gekregen, en die wil ik binnenkort gaan inleveren. Ik wilde eerst wachten tot Polare weer open ging, maar het lijkt erop dat dat er niet meer van komt..

Geleend
Ook geen, dit keer!

Gekregen
IMG_3622 Ik heb wel iets gekregen deze week! Afgelopen maandag kreeg ik nog een verjaardagscadeautje! The book lovers cookbook is een (goh) kookboek dat vol staat met recepten en ook quotes uit allerlei soorten boeken. Een aantal voorbeelden:
– Aunt Petunia’s Baked Custard Pudding (Harry Potter and the chamber of secrets)
– Miss Maudie Lane Cake (To kill a mockingbird)
– Not Violet but Blueberry Pie (Charlie and the Chocolate Factory)

En nog een aantal andere geniale dingen. Hoe leuk is dit? 😀

Gelezen:
Ik heb deze week niet zoveel gelezen. Mijn colleges zijn weer begonnen en ik heb het dus weer wat drukker, zeker nu met een extra vak. Ik heb wel deze week een tragedie van Euridipes gelezen, namelijk De Bakchanten, over de god Dionyssus. Verder ben ik begonnen in Dubliners van James Joyce.

To read
Ik wil deze week Dubliners uitlezen, en ook ben ik van plan om Duel met paard op te pakken, omdat de review hiervan de 15e online zal komen.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht, geleend, of gekregen? Nog aanraders? 🙂

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday!

  1. Ik vind het wel jammer dat alle Polare winkels nu dicht zijn :c Bij ons in de stad zijn er ook al 2 boekenwinkels gesloten :/ Ik heb zelf nog wel een paar boeken gekocht deze week ja 🙂 Namelijk The Fault in Our Stars, Het Nachtcircus en 2 manga’s van The Infernal Devices ^^

    • Ja, zeker jammer! Ik hoop dat ze binnenkort weer opengaan en dat áls ze failliet zouden gaan, er een grote sale aankomt, hihi..
      Oeh, The fault in our stars, daar hoor ik de laatste tijd erg veel over! Misschien moet ik die ook maar een keer op pakken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s